Кабел подгревни свещи

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички категории с авточасти и други.

Запалителните свещи спомагат за възпламеняването на горивната смес в цилиндрите на двигателя с вътрешно горене, подавайки електрическа искра, идваща от специалната бобина. За свързването на тези елементи се използват специални кабели, чийто особености и препоръки за правилен избор ще бъдат разгледани сега.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КАБЕЛИТЕ ЗА СВЕЩИ?

С оглед на това, че са предназначени за провеждането на високоволтово напрежение, те притежават собствена особена конструкция. Отвън са покрити със здрав гъвкав изолационен слой, предпазващ вътрешностите от различни околни влияния. Под него имаме медна оплетка, съставена от множество тънки жички, действаща още като екранировка, предотвратяваща външни смущения. На следващия етап от конструкцията имаме още слой изолация, в сърцевината на която върви другият полюс.

 

В единия от краищата на всеки от проводниците се намира специален конектор, чиято външна обвивка обикновено е изработена от гъвкав каучук или силикон и той е предназначен да предотвратява проникването на различни пари и водни пръски във вътрешността. Тя се надява върху горния електрод на свещта, а другия край влиза в запалителната бобина. Поради това, че се поставят веднъж и после не се пипат до следваща подмяна, дълготрайността им е доста голяма.

ПРЕПОРЪКИ ПРИ ИЗБОР

  • преди да направите покупка, внимателно погледнете параметрите и обърнете внимание за конкретно указание на точния модел автомобил или двигател, за които са предназначени;

  • не поставяйте проводници с високо разпределение на съпротивлението на кола, чиято система за запалване образува високоволтов импулс при минимум енергия. Подобна комбинация ще доведе до недостатъчно мощна искра и частично възпламеняване на горивната смес;

  • експертите съветват още внимателно да наблюдаваме надписите върху опаковката и ако се срещат правописни грешки, особено при думата “силиций”, то това е достатъчно основание за отказ от покупка.

 

Защо да се доверите на t-Auto?

Защото ние сме един от малкото онлайн търговци, задълбочено следящи качеството на доставяните ни продукти, така че вероятността да попаднете на нискокачествени проводници за запалителната система на колата е значително сведена до минимум. Също, периодично извършваме тестови проби на различните продукти за да следим качеството и се стремим да проследяваме и обратната връзка от клиентите ни.

 

Ето как гарантирано можете да очаквате от нас надеждни авточасти и конкурентни цени. Още повече, че интуитивната ни уеб-платформа е структурирана така, че за да извършите конкретен избор, Вие трябва да посочите опции, показвайки на системата от какво се нуждаете. Така тя ще Ви предложи съвместими продукти, но в случай, че се получи несъответствие с поръчаната част, Вие имате 14 дневен срок за да я изпробвате и върнете или подмените ако желаете.

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре