Авточасти за Mercedes-benz

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Mercedes-benz

филтри за Mercedes-benz
Филтри
спирачна система за Mercedes-benz
Спирачна система
ходова част за Mercedes-benz
Ходова част
съединител и маховик за Mercedes-benz
Съединител и маховик
кормилна система за Mercedes-benz
Кормилна система
задвижване за Mercedes-benz
Задвижване
ремъчно задвижване за Mercedes-benz
Ремъчно задвижване
части за двигател за Mercedes-benz
Части за двигател
основен ремонт двигател за Mercedes-benz
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Mercedes-benz
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Mercedes-benz
Охладителна система
запалителна система за Mercedes-benz
Запалителна система
горивна система за Mercedes-benz
Горивна система
датчици, сензори и релета за Mercedes-benz
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Mercedes-benz
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Mercedes-benz
Отопление и вентилация
климатик за Mercedes-benz
Климатик
почистване на стъклата за Mercedes-benz
Почистване на стъклата
електрическа система за Mercedes-benz
Електрическа система
светлини за Mercedes-benz
Светлини
изпускателна система за Mercedes-benz
Изпускателна система
масла и автохимия за Mercedes-benz
Масла и автохимия
трансмисия за Mercedes-benz
Трансмисия
окачване за Mercedes-benz
Окачване
бутони, ключове и лостове за Mercedes-benz
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Mercedes-benz
Маркучи и тръби
теглич за Mercedes-benz
Теглич
интериор и аксесоари за Mercedes-benz
Интериор и аксесоари
каросерия за Mercedes-benz
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Mercedes-benz
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Mercedes-benz
Тунинг

Автомобили и авточасти Mercedes

Създателите на марката са Карл Бенц, Готлиб Даймлер и Вилхелм Майбах. Годината на основаване е 1926 г., когато Daimler Motors и Mercedes-Benz Engineering се сливат.

Отличителна черта на първите автомобили на Mercedes-Benz от серията с компресор е шестцилиндровият двигател с обем 6,2 литра, който позволява на автомобила да развива скорост до 145 км/ч. До началото на Втората световна война компанията произвежда пътнически автомобили и камиони от всички класове. Но по време на войната цеховете на предприятието бяха почти напълно унищожени, което наложи последващото възобновяване на производството почти от нулата. Това се случи през 1946 г.

Днес гамата леки автомобили Mercedes-Benz има различни каросерии: хечбек, миниван, седан, купе, SUV, кросоувър. Освен това компанията успешно произвежда автобуси, ванове и камиони.

Поправката на сложни и технологични двигатели като тези на автомобилите Mercedes не е задача за неопитни. Ако шофирате един от тези автомобили, трябва да се погрижите да изберете механик, на когото можете да се доверите. Уверете се, че при ремонта използвате само качествени резервни части за Mercedes Benz.

Освен това трябва да проверите дали автомонтьорът е добре запознат с работата с такива модели от висок клас. Частите за Mercedes ви предлагат гаранция за продукт от най-висок клас на цена, която е конкурентна на тази на другите марки. Освен това тези компоненти могат да бъдат намерени в магазини по целия свят, включително и на нашия уебсайт.

Авточасти за Mercedes-Benz от t-auto.bg

Ако търсите първокласни резервни части за Mercedes-Benz, можете да ги намерите безпроблемно в нашия онлайн магазин. Ние разбираме колко неприятно може да бъде, когато автомобилът ви не работи правилно, затова се грижим да ви предоставим необходимата помощ за ефективното и компетентно поправяне на вашия автомобил.

Разполагаме с всички видове Мерцедес резервни части за всеки модел на Mercedes-Benz. Нашата интелигентна търсачка или нашите компетентни технически експерти, които са запознати с всички марки автомобили, ще ви помогнат в избора на необходимите ви автомобилни компоненти. Освен това качеството на нашите резервни авточасти за Mercedes-Benz е също толкова безупречно, колкото и на автомобилите от тази марка, а ниските ни цени ще ви помогнат да ремонтирате автомобила си с минимални разходи.

Не е същото да се използват компоненти на неизвестна марка на мястото на оригинални авточасти Mercedes. Несъответствието излиза наяве с времето. Само тези, които използват немската марка, могат да са сигурни, че техните части отговарят на изискванията за качество, установени от резервните авточасти на Mercedes. Тези принципи се прилагат, за да ви предложат трайна гаранция.

Беше възможно да се измери с тестове на писта, че новите авточасти за Mercedes Benz издържат по-дълго и осигуряват на вашия автомобил много по-добри характеристики, дори по отношение на горивната ефективност.

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре