Авточасти за Mercedes-Benz

Онлайн магазин за автомобилни части Mercedes-Benz | T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Mercedes-Benz.

Моля, изберете модел на Мерцедес:

За да закупите авточасти за Mercedes-Benz, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

MERCEDES - ЛУКС, КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ


Навсякъде по света логото на Mercedes символизира лукс, качество и безопасност. В същото време то означава едно гордо наследство, потекло, което може да бъде проследено обратно към първия патентован автомобил през 1886 година от Карл Бенц. Автомобилите Mercedes съчетават безупречни стандарти за безопасност, уникален дизайн и интериор, комфорт, икономичност и функционалност. Творческите усилия на дизайнерите в Mercedes са ясно насочени към чувствената яснота във всеки детайл. Те успяват да предложат най-търсеното от съвременното общество и същевременно да запазят собствените си традиции. Ръководителят на дизайнерския екип на Мерцедес - Гордън Вагенер -споделя, че "Автомобилите Mercedes отразява както емоция, така и интелект и безупречно изпълнение.".


ЗА MERCEDES-BENZ

 

Mercedes-Benz е световен производител на автомобили, със седалище Щутгарт , провинция Баден-Вюртемберг , Германия. Компанията се управлява от Daimler AG. Марката предлага наистина богата гама от автомобили, микробуси, автобуси и камиони. Тя е една от водещите марки в цял свят за "луксозни автомобили". Или направо казано тя е символ на лукса.
Компанията разполага с над 30 производствени завода в цял свят.

 

РАННИТЕ КОРЕНИ НА MERCEDES

 

За нейно начало смятаме 1886 година и създаването на първия автомобил в света, с двигател с вътрешно горене - от Карл Бенц. Същата година Готлиб Даймлер и Вилхелм Майбах създават бензинов двигател. Въпреки че немските инженери Бенц и Даймлер работят по едно и също време, на едно и също място, те не осъществяват среща един с друг. Първият автомобил на Мерцедес излиза на пазара през 1901 година. "Мерцедес" е името на дъщерята на австрийския бизнесмен и автомобилен ентусиаст Емил Йелинек - човекът, направил възможно масовото производство на марката. На 28 юни 1926 година компанията на Даймлер - DMG и компанията на Бенц - Benz & Cie се сливат и създават Daimler-Benz, която от своя страна продава автомобилите си под марката "Mercedes".

 

БЕЗУПРЕЧНА БЕЗОПАСНОСТ

 

Автомобилите на компанията се подлагат на мащабни тестове, които далеч надхвърлят нуждите на организациите за безопасност. Тестовете представляват безкрайно извършване на различни симулации, краш тестове и анализи при различни злополуки. Всичко това създава едно "бизнес спокойствие", благодарение на което водачът на автомобила и пътниците знаят, че пътуването им е сигурно.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре