Хидравлична помпа

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички категории с авточасти и други.

Тъй като от хидравличната помпа зависи правилното функциониране на някои важни системи в автомобила, нейната работоспособност не бива да бъде пренебрегвана. Нека заедно разберем, какво е нейното предназначение и за кои марки коли и производители се предлагат при нас.

 

 

ЗА КАКВО СЛУЖИ

Тя отговаря за правилното функциониране например на волана и по специално, грижи се да можем да го въртим с лекота и съответно да управляваме адекватно автомобила. От нея зависи и правилната работа на спирачките и на всички хидравлични системи в машината. Нейната функция всъщност е да създава определено налягане върху хидравличната течност в маркучите на съответната инсталация, която пък да окаже натиск например върху накладките на спирачките и превозното средство да спре.

Този компонент се задвижва непосредствено от пистовия ремък, който пък е свързан към двигателя и използва неговата мощност. Ако тя се повреди, изведнъж започва много по-трудно да се върти волана или натискането на педала за спирачките става почти невъзможно. Когато има проблем с компонента, настъпва също изтичане на течност, генериране на шумове при опитите за завиване и т.н.  За нейния ремонт е препоръчително посещението на специализиран сервиз, защото се изискват особени инструменти.

 

ЗА КАКВИ АВТОМОБИЛИ ПРЕДЛАГАМЕ

Предлаганият асортимент от марки автомобили е доста обширен и в него влизат брандове, като:

  • BMW;

  • Audi;

  • Ford;

  • Fiat;

  • Honda;

  • Lada и т.н.

Хубавото при нашата уеб-платформа е, че няма вариант да сбъркате продукта и да вземете модел за друга кола, тъй като процесът по оформяне на поръчката е стъпков и при всяка стъпка, от Вас се изисква въвеждането на определена информация. Така системата изисква необходимите данни, за да определи спецификите на автомобила Ви и да предложи съвместимата хидравлична помпа. Разбира се, ако имате трудности или запитвания, нашите консултанти са насреща да помогнат през работно време.

 

ОТ КОИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

В съответната категория са налични модели хидравлични помпи на производители, като SWAG, Bugiad, Febi Bilstein, Hella, Spidan и други. Както забелязвате, марките са все разпространени и лидери в съответната област. Ето как всъщност гарантираме високото качество на предлаганите в онлайн магазина T-auto.bg авточасти. Също така, цените ни са сред най-конкурентните в бранша, без това да се отразява върху качеството.

 

Възползвайте се и Вие и както споменахме и по-горе, при нужда ни потърсете! На линия сме!

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре