Хидравлична помпа

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички марки с авточасти от категория Хидравлична помпа.

Категория хидравлична помпа е налична само за следните марки
Хидравлична помпа за Ford usa
Хидравлична помпа за Maserati
Хидравлична помпа за Mg
Хидравлична помпа за Vauxhall

Хидравлична помпа за автомобил - какво представлява и колко струва?

Хидравличната помпа е от съществено значение за правилната работа на хидравличната система на автомобила. Тя е отговорна за предоставянето на необходимото налягане, което задвижва различни компоненти като спирачките, волана и съединителя. Без една добре функционираща хидравлична помпа, автомобилът може да изпита сериозни проблеми и да стане непригоден за управление.

Как работят хидравличните помпи?

Хидравличната помпа за автомобил работи по принципа на хидростатичната трансмисия. Това означава, че тя използва механичната енергия от двигателя и я трансформира в хидравлично налягане. Този процес се осъществява чрез вътрешни зъбни колела, които се въртят в специална гнездова система. Хидравличната помпа е свързана с двигателя и е задвижвана от неговата мощност.

Хидравлична помпа цена

Когато става дума за подмяна на хидравличната помпа, е важно да се има предвид нейната цена. Цената на хидравличната помпа за автомобил може да варира в зависимост от марката и модела на превозното средство, както и от производителя и качеството на самата помпа. Всички тези фактори трябва да бъдат взети предвид при избора на хидравлична помпа за автомобила.

Хидравличната помпа е една от най-важните части на хидравличната система на автомобила. Тя осигурява правилното функциониране на спирачките и волана, което дава възможност на шофьора да управлява автомобила безпроблемно и безопасно. В случай на повреда или неизправност на хидравличната помпа, е необходимо незабавно да се предприемат мерки за нейната подмяна.

Как да изберете правилната авточаст?

Когато избирате нова хидравлична помпа за автомобила си, е важно да обърнете внимание на нейното качество и надеждност. Не е препоръчително да компрометирате с това, тъй като хидравличната система е от съществено значение за безопасността на автомобила. Винаги се доверявайте на утвърдени марки и производители, които са известни с качеството на своите продукти.

Цената на хидравличната помпа за автомобил може да варира от няколко десетки до няколко стотинки лева. Тя зависи от марката и модела на автомобила, както и от качеството на самата помпа. Не е препоръчително да избирате най-евтината опция на пазара, тъй като това може да доведе до ненадеждност и по-скъпи ремонти в бъдеще. По-добре е да инвестирате в качествена хидравлична помпа, която ще ви служи дълги години.

Заключение

В заключение, хидравличната помпа за автомобил е незаменима част от хидравличната система на превозното средство. Тя осигурява необходимото налягане за правилното функциониране на спирачките и волана. При избора на хидравлична помпа е важно да се обърне внимание на нейната цена, качество и надеждност. Инвестирането в качествена хидравлична помпа е важна стъпка за безопасността и дълготрайността на автомобила ви.

Спестяваш 107 лв. Product

Спестяваш 92 лв. Product

Спестяваш 103 лв. Product

Спестяваш 135 лв. Product

Спестяваш 135 лв. Product

Спестяваш 130 лв. Product

Спестяваш 128 лв. Product

Спестяваш 104 лв. Product

Спестяваш 106 лв. Product

Спестяваш 128 лв. Product

Спестяваш 162 лв. Product

Спестяваш 115 лв. Product

Спестяваш 121 лв. Product

Спестяваш 154 лв. Product

Спестяваш 154 лв. Product

Спестяваш 203 лв. Product

Спестяваш 105 лв. Product

Спестяваш 187 лв. Product

Спестяваш 188 лв. Product

Спестяваш 175 лв. Product

Спестяваш 247 лв. Product

Спестяваш 151 лв. Product

Спестяваш 97 лв. Product

Спестяваш 114 лв. Product

Спестяваш 123 лв. Product

Спестяваш 78 лв. Product

Спестяваш 86 лв. Product

Спестяваш 143 лв. Product

Спестяваш 163 лв. Product

Спестяваш 109 лв. Product

Спестяваш 77 лв. Product

Спестяваш 158 лв. Product

Спестяваш 165 лв. Product

Спестяваш 172 лв. Product

Спестяваш 133 лв. Product

Спестяваш 115 лв. Product

Спестяваш 101 лв. Product

Спестяваш 145 лв. Product

Спестяваш 92 лв. Product

Спестяваш 105 лв. Product

Спестяваш 146 лв. Product

Спестяваш 148 лв. Product

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре