Тампони преден и заден мост

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички категории с авточасти и други.

Както знаем, всяко моторно превозно средство, за да може да предложи определен комфорт на возене, то трябва да умее много добре да поема неравностите на пътя и вибрациите. За тази цел се грижи окачването и цялата ходова част, но днес в материала ни ще поговорим за тампон на заден мост, неговата роля в цялата система и предлаганите при нас ценови оферти.

 

 

ЗА КАКВО СЛУЖАТ

За да е възможно поемането на генерираните от движението колебания с висока и ниска честота, съответно компонентите на ходовата част се състоят от пружини и ресори. Всяко едно от колелата е прикрепено към отделно подвижна ос (при независимото окачване), която е прикрепена чрез допълнителни еластични елементи, наричани още тампони. Те са предназначени да поемат вибрациите и да щадят останалите детайли от ходовата част, като не предават тези колебания към тях.

Конструктивно, тампонът представлява два отделни, свързани помежду си чрез гъвкава връзка, подвижни елемента. Тяхното предназначение е да поемат възникналите колебания от движението, но да не ги предават по-нататък. Именно поради това, при шофирането по лоши пътни настилки, те често стават обект на износване и повреди, на които ако не се обърне навреме внимание, по-нататъшният ремонт става по-продължителен и по-скъп.

 

НА КАКВИ ЦЕНИ ЩЕ ГИ ОТКРИЕТЕ ПРИ НАС

С оглед на това, че мисията ни е да предлагаме само висококачествени и оригинални авточасти на конкурентни цени, можем да кажем, че доста добре се справяме с това. Някои хора смятат, че “евтино и висококачествено”, не стоят заедно в едно изречение, но това не е винаги точно така. Ние имаме тясно сътрудничество директно с брандовете, прескачайки посредниците и намалявайки по този начин разходната част.

Също, закупувайки на едро от производителите, ние получаваме допълнителни отстъпки, което е още една предпоставка за предлагане на конкурентни оферти. Имаме организирана собствена логистична база, без услугите на външна фирма, отново пестейки средства и елиминирайки възможността за попадане на нискокачествени компоненти в продуктовата ни гама. Ето как, ние успяваме, без да правим компромиси с качеството на авточастите в онлайн-магазина ни, да предлагаме неустоими оферти.

 

Защо да пазарувате онлайн от T-Auto.BG

Защото продуктовата ни гама от нови резервни части е значително разширена, предоставяйки тампони за заден мост на голям обхват от марки автомобили. Избирайки нас, като партньор, на който да се доверите, получавате още:

  • отлично обслужване с индивидуално отношение и консултация със специалист в областта;

  • бърза доставка до посочен от Вас адрес в страната или до офис на куриерската фирма с преглед и тест преди плащане;

  • 14 дневен тестов период за изпробване на покупката и при желание за нейното връщане или подмяна с друг модел;

  • регулярни намаления за още по-изгодно пазаруване;

  • други допълнителни изненади за лоялните ни клиенти.

 

Очакваме Ви!

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре