Спирачно цилиндърче

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички марки с авточасти от категория Спирачно цилиндърче.

Категория спирачно цилиндърче е налична само за следните марки
Спирачно цилиндърче за Buick
Спирачно цилиндърче за Ford usa
Спирачно цилиндърче за Mg
Спирачно цилиндърче за Pontiac
Спирачно цилиндърче за Vauxhall

Какво е спирачен цилиндър и за какво служи?

Спирачният цилиндър е част от спирачната система на автомобила. То е разположено върху спирачния носач и служи за преобразуване на хидравличното налягане, генерирано от спирачната течност, в механична сила, която натиска спирачните накладки към спирачния диск, за да се спре автомобилът.

При натискане на спирачната педал, спирачната течност се изпраща от мастер цилиндъра към спирачните цилиндри на колелата, където се генерира налягане, което натиска спирачните накладки към спирачните дискове или барабани. Спирачното цилиндърче е отговорно за трансформирането на това налягане в механична сила, която води до спиране на автомобила.

Спирачните цилиндри могат да бъдат едно- или двупосочни, в зависимост от това дали имат един или два порта за спирачната течност. При повреда или износване на спирачното цилиндърче, спирачната система може да загуби ефективността си и да стане опасна за шофьора и пътниците. В такъв случай, е необходимо да се смени спирачният цилиндър с нов, качествен и съвместим с марката и модела на автомобила.

Спирачно цилиндърче цена

Цената на спирачното цилиндърче за автомобил може да варира в голяма степен в зависимост от марката и модела на автомобила, както и от марката на самия цилиндър за спирачки. В общи линии, цената на спирачен цилиндър за автомобил може да се движи между 20 и 200 лева в България.

Важно е да се има предвид, че качеството на цилиндърчето играе важна роля за ефективността и безопасността на спирачната система на автомобила, затова е препоръчително да се инвестира в качествено и съвместимо с марката и модела на автомобила спирачно цилиндърче.

Откъде да купите цилиндърче за спирачки?

Спирачното цилиндърче е важна част от спирачната система на автомобила и трябва да се закупи от надежден доставчик, който предлага качествени продукти. Ето няколко опции, откъдето можете да закупите цилиндърче за спирачки за вашия автомобил:

  • Официални сервизи на марката - Официалните сервизи на марката предлагат оригинални части за автомобилите, включително и спирачни цилиндри. Въпреки че цените могат да бъдат по-високи, вие ще получите част, която е съвместима с марката и модела на вашия автомобил.
  • Онлайн магазини за авточасти - Има много онлайн магазини, които предлагат спирачни цилиндри за различни марки и модели автомобили. Тези магазини обикновено предлагат по-ниски цени от официалните сервизи, но трябва да сте внимателни да закупите качествен продукт от надежден доставчик.
  • Магазини за авточасти - Магазините за авточасти във вашата локална област също могат да предложат спирачни цилиндри за различни марки и модели автомобили. Тези магазини обикновено също предлагат конкурентни цени и можете да получите съвети от продавача относно качеството на различните марки.

Независимо от това къде решите да закупите спирачен цилиндър, винаги се уверете, че той е съвместим с марката и модела на вашия автомобил, и че е качествен и надежден продукт.

Спестяваш 26 лв. Product

Спестяваш 28 лв. Product

Спестяваш 3 лв. Product

Спестяваш 34 лв. Product

Спестяваш 34 лв. Product

Спестяваш 8 лв. Product

Спестяваш 11 лв. Product

Спестяваш 12 лв. Product

Спестяваш 3 лв. Product

Спестяваш 3 лв. Product

Спестяваш 4 лв. Product

Спестяваш 5 лв. Product

Спестяваш 26 лв. Product

Спестяваш 4 лв. Product

Спестяваш 5 лв. Product

Спестяваш 5 лв. Product

Спестяваш 4 лв. Product

Спестяваш 21 лв. Product

Спестяваш 26 лв. Product

Спестяваш 9 лв. Product

Спестяваш 3 лв. Product

Спестяваш 11 лв. Product

Спестяваш 4 лв. Product

Спестяваш 31 лв. Product

Спестяваш 5 лв. Product

Спестяваш 15 лв. Product

Спестяваш 31 лв. Product

Спестяваш 52 лв. Product

Спестяваш 23 лв. Product

Спестяваш 24 лв. Product

Спестяваш 5 лв. Product

Спестяваш 24 лв. Product

Спестяваш 5 лв. Product

Меню 0 лв.
Нагоре