Семеринг колянов вал

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички категории с авточасти и други.

Няма моторно превозно средство, в което да не са използвани семеринги. Какво представляват те и предлаганите в онлайн магазина T-Auto размери, ще бъдат обсъдени в следващите редове.

 

 

РАЗМЕРИ

 

Те са най-разнообразни и покриващи по-голямата част от нуждите, в зависимост от предпочитанията на клиентите. За да разгледате актуалните ни предложения, посетете специалната ни продуктова гама. Размерите за всеки от продуктите е обозначен в продуктовото му описание. Важно е да съобразите детайла, предназначен за Вашата марка и модел автомобил.

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

 

Във всеки автомобил и моторно превозно средство, има хидравлични и смазочни течности, които циркулират в определени системи, а за да бъдат уплътнени те добре, за да се предотврати загуба на течност, се използват семеринги. Те представляват различни по размери и форма гумирани уплътнения, чието предназначение е да предотвратят изтичането на течност измежду два сглобени един в друг детайла. Те предимно намират приложение в пневматичните и хидравлични системи.

Устойчиви са на корозионните процеси, предизвикани от отделните съставки на смазочната или хидравлична течност, те също са термоустойчиви и не променят вида си вследствие на висока или ниска температура. Могат да бъдат гладки, набраздени, вълнообразни или с метално покритие.

 

СКЪПИ ЛИ СА

 

При нас в каталога се предлагат допустими граници на цените в бранша, без това да се отразява върху качеството, защото имаме изключително преференциални договори с производителите. Това ни позволява да сме напълно конкурентноспособни на пазара и в същото време да предоставяме най-високото, гарантирано от разработчика качество. Разбира се, в достъпността на цените ни можете да се уверите и самостоятелно, като разгледате предложенията ни в съответната категория.

 

При нас в онлайн каталога са достъпни семеринги за:

 

  • диференциал;

  • задвижващ вал;

  • колянов вал;

  • лагери и т.н.

 

Като цяло, при нас ще откриете още голяма част от използваните в повечето марки коли авточасти и то чисто нови и с гарантирано високо качество. В тази връзка, при правилен избор, те са абсолютно съвместими. Ако имате трудности или искате да се консултирате за по-сигурно със специалист, не се колебайте да ни потърсите през работни дни и консултантите ни ще Ви обърнат нужното внимание.

 

 

Пазаруването на резервни части от нас е детска игра и максимално опростено, а в същото време надеждно, защото през стъпките на оформяне на поръчката, системата изисква от Вас определена информация, която е необходима за определянето на съвместимата част. Така Вие в крайна сметка виждате съвместимите модели и просто потвърждавате коя от тях желаете.

 

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре