Изпускателна тръба

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички категории с авточасти и други.

Изпускателната система на автомобила е съставена от различни отделни компоненти, като колектор, катализатор и гърнета, чието свързване помежду им се извършва чрез т.н. изпускателни тръби. Защо се наричат така и какво е предназначението им, ще разберем в следващите редове. Ще поговорим също и за особеностите относно техния избор при смяна, така че продължете да четете.

 

 

КАКВА Е РОЛЯТА ИМ В АВТОМОБИЛНАТА СИСТЕМА

Тъй като отделните компоненти са разположени на различни места в долната част на колите, те се свързват помежду си чрез изпускателните тръби. Наричат се така, защото тяхното предназначение е да отведат отделените газове през колектора до следващата част от системата. Те са захванати здраво за пода на колата чрез специални крепежни елементи, които са издръжливи на високите температури, до които се загряват.

 

КАКВИ ТРЪБИ ДА ИЗБЕРЕМ ПРИ СМЯНА

На първо място е важно диаметърът им да съвпада с този на старите тръби, така че да е възможно да се монтират на същите места. Важно е също да са изработени по възможност от неръждаема стомана, така че образувалия се конденз да не ги поврежда бързо. Добре е да съвпадат по своите извивки и да имат правилната дължина за да застанат по местата си. Преди смяната, старите и пробити вече елементи подлежат на внимателно откачане, а новите се монтират върху старите крепежни елементи.

При наличието на нужните инструменти и умения, процесът по подмяната не е труден и продължителен, но се изисква под колата да има канал или да се вдигне на крик за повишено удобство при работа. 

 

Защо да изберете от T-Auto

Компанията ни е създадена от млад и амбициозен екип, всеки член на който е с дълъг практически опит в областта и с нужното образование за да предложи подходяща и стойностна услуга. В същото време работим с различни брандове и производители, така че да дадем на клиентите си само най-добрите и качествени авточасти на отлична цена. Можете да се възползвате от стоките ни чрез специалния онлайн магазин или да ни посетите на място в наш сервиз из цялата страна.

Тук ще откриете всичко необходимо за изпускателната система, като тръби, колектори, резонатори, уплътнения и т.н.

Всеки наш клиент получава още:

  • атрактивни предложения и множество промоционални оферти;

  • безплатна консултация с професионалист относно правилния избор и начина на поръчване;

  • адекватно и професионално обслужване;

  • функционалности за правилен избор и бързи покупки;

  • бърза обработка на заявките и краткосрочна доставка до адрес или офис.

Очакваме Ви!

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре