Гумички за клапани

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички марки с авточасти от категория Гумички за клапани.

Категория гумички за клапани е налична само за следните марки
Гумички за клапани за Buick
Гумички за клапани за Cupra
Гумички за клапани за Ford usa
Гумички за клапани за Great wall
Гумички за клапани за Hummer
Гумички за клапани за Lincoln
Гумички за клапани за Maserati
Гумички за клапани за Mg
Гумички за клапани за Pontiac
Гумички за клапани за Vauxhall

Какво са гумички за клапани и за какво служат?

Те са наричани още вентилни уплътнения или клапанни седла и са малки уплътнителни елементи, които се поставят в горната част на клапанните отвори в главата на двигателя на вътрешно горещи двигатели (например в бензинови или дизелови двигатели).

Главната функция на гумичките за клапани е да уплътнят и осигурят задържането на клапаните в правилната позиция и ъгъл спрямо клапанното седло. Те са отговорни за задържането на клапаните твърдо затворени и предотвратяването на изтичане на смазочни материали или газове през клапанните отвори.

Тези авточасти са изложени на високи температури и постоянно движение, поради което трябва да бъдат изработени от висококачествени материали, които да гарантират дълготрайността и ефективността им. Обикновено те са изработени от гума или силиконов материал, който е устойчив на топлина и износване.

Гумичките за клапани се сменят по време на профилактични ремонти на двигателя или при необходимост от замяна поради износване, увредени или повредени уплътнения. Правилното им функциониране е от съществено значение за оптималната работа на двигателя и предотвратяването на възможни утечки или загуби на мощност.

Гумички за клапани цена

Цената на гумичките за клапани може да варира в зависимост от марката и модела на автомобила, както и от производителя и качеството им. Освен това, цените могат да варират в различните места и от доставчик до доставчик.

За да получите точна цена за гумички за клапани, препоръчвам ви да се свържете с местен доставчик на автомобилни части или сервиз за автомобили. Те ще ви предоставят най-актуална информация за наличността и цените на тези резервни части, спрямо вашия конкретен автомобил или модел на двигателя.

В същото време, можете да разгледате и онлайн магазини за автомобилни части, които предлагат гумички за клапани. Тук също ще намерите различни марки и качества, които могат да влияят на цената. Въпреки това, важно е да проверите надеждността на доставчика и качеството на предлаганите гумички, преди да правите покупката.

Обърнете внимание, че цените на автомобилните части могат да се променят с времето поради различни фактори като инфлация, изменение на валутни курсове и други.

Спестяваш 3 лв. Product

Product

Спестяваш 4 лв. Product

Спестяваш 3 лв. Product

Спестяваш 2 лв. Product

Спестяваш 5 лв. Product

Спестяваш 4 лв. Product

Спестяваш 4 лв. Product

Спестяваш 2 лв. Product

Спестяваш 9 лв. Product

Спестяваш 9 лв. Product

Меню 0 лв.
Нагоре