Болтове за джанти

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички категории с авточасти и други.

Здравото и надеждно захващане на джантите за главината на автомобила е важна част от гледна точка на безопасността и изправността. За целта се използват специални и отделни видове болтове, за които ще стане дума в поредния ни материал. Ще разгледаме предлаганата от T-Auto продуктова гама и ще разберем за какви джанти са предназначени.

 

 

АСОРТИМЕНТ И ЦЕНИ

Продуктовата гама от варианти е доста широка и покрива голям спектър от отделни марки и модели автомобили. Те се отличават както по формата на главата си, така и по дължината и материала, от който са изработени. Въпреки, че стойностите в нашия виртуален търговски обект са доста ниски, това не е за сметка на занижено качество на елементите. Подобна възможност е достъпна, защото ние сътрудничим тясно с отделните марки и правим покупки в големи количества.

Също така използваме собствена логистична база, с което изключваме възможността за попадане на нискокачествени продукти.

 

ВИДОВЕ

При нас се предлагат модели, отличаващи се както по своята дължина и външност, така и по диаметъра и вида на главата. Важно е когато правите своя избор, да сте наясно с тези показатели, които можете да проверите в сервизната книжка или документацията на превозното средство. Добър вариант също е да вземете мостра от старите Ви болтове и да я покажете в магазина, за да получите същия комплект.

Достъпни са също и секретни варианти, които се отличават с трудността си от възможност за разхлабване или отвиване от страничен човек.

 

ЗА КАКВИ ДЖАНТИ СА ПОДХОДЯЩИ

Предимно са предназначени за лети алуминиеви джанти, които са значително по-красиви от конвенционалните стоманени аналози. Те са доста по-леки, по-красиви и при внимателно каране, могат да бъдат и доста дълготрайни. Понякога дори с тях пристигат в комплект и нужния брой декоративни капачки, поставящи се върху главите на завитите предварително болтове. Така се получава един хармоничен и завършен вид на колелото.

 

Защо да се доверите на T-Auto

Защото в онлайн магазина на компанията ни се предлага огромно разнообразие и е рядкост да не намерите нужната част за съответния модел автомобил. Това с пълна сила се отнася и за болтовете за джанти. Както разбрахме и по-горе, асортиментът е достатъчно разширен. Избирайки нас обаче, получавате още:

  • най-доброто и професионално клиентско обслужване;

  • атрактивни ценови оферти и най-високо качество на продуктите;

  • достатъчно иновативна уеб-платформа, позволяваща пазаруване, чрез преминаване през стъпков процес за събиране от системата на нужната информация, така че да Ви предложи правилните и съвместими детайли;

  • възможност за консултация с експерт;

  • бързи доставки из цялата страна или офис на куриерската компания.

Възползвайте се и Вие, дори още сега! Очакваме Ви!

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре