Ангренажен ремък комплект

Започнете с избор на автомобил

1
2
3
 
 
 

Всички категории с авточасти и други.

При скъсване на ангренажен ремък, обикновено се налага цялостна подмяна заедно с ролките и някои допълнителни компоненти. Защо? Ще разберем сега и ще стане дума още за съдържанието на един цял комплект и за работата на самата система.

 

КАКВО ВКЛЮЧВА КОМПЛЕКТА?

Производителите препоръчват смяната да се извършва на всеки 60 хил. километра, но е добре периодично, до настъпването на момента, да се правят визуални огледи. Ако забележите преждевременна поява на пукнатини или други признаци, не спестявайте от подобен консуматив.

 

Към комплекта ангренажен ремък се доставят паразитните ролки и обтяжната такава, както и ремъчна шайба с обтегач. При някои видове двигатели пристига и водната помпа заедно със съответната ролка и допълнителни компоненти. Ако не извършите подмяната, то впоследствие една внезапна нейна повреда може да доведе до скъсване и до доста скъп ремонт.

 

Така, че покупката на всичко това, значително ще Ви спести време при поръчката и индивидуалното им намиране, а също ще ги получите готови за монтаж на превозното средство. В най-добрия случай, комплектно Вие ще получите допълнително скрепителни елементи и уплътнения, които е препоръчително да се сменят при ремонт на задвижващия механизъм. Ето защо, при избора не гледайте цената, а проверявайте и съдържанието.

КАК РАБОТИ СИСТЕМАТА?

Газоразпределителният механизъм на двигателя с вътрешно горене е предназначен за своевременно подаване на въздушно-горивната смес в цилиндрите и изпускането от там на отработените газове. Работата на механизма се осъществява чрез своевременното отваряне и затваряне на всмукателните и изпускателни клапани.

 

А работният процес на ангренажния ремък се основава на синхронното задвижване на разпределителния и коляновия вал, което води до отваряне и затваряне на клапаните в подходящия момент на моторния цикъл. Ето как, без този важен аксесоар в цялостната двигателна система, не е възможно да използваме автомобила.

 

Защо да вземете онлайн от t-Auto?

Защото притежаваме значителен списък от предимства, които някои от тях се предлагат от малка част от конкурентите ни, а други са достъпни само при нас:

  • значително многообразие от модели, разновидности и размери на авточасти за най-популярните модели автомобили;

  • атрактивни цени и периодични промоционални предложения;

  • само оригинални и висококачествени части;

  • времеви период за изпробване на покупката и нейното връщане и подмяна при желание в срок от 14 дни;

  • професионален екип по клиентска поддръжка за съдействие и помощ при избора и пазаруването.

 

Възползвайте се и  Вие като ни посетите в нашия интернет магазин. Очакваме Ви!

Меню 0 лв.
Бисквитки
Приемам
Нагоре