Авточасти за Subaru

Онлайн магазин за автомобилни части SUBARU |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили марка Субару.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Subaru, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

SUBARU - СПОКОЙСТВИЕТО И УДОВОЛСТВИЕТО ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА


В Субару знаят колко време прекарва съвременният човек заедно с автомобила си. Те искат да направят това време истинско удоволствие и по този начин да подсилят насладата от живота, да го направят по-богат на преживявания. Марката печели сърцата на хора по цял свят, предвиждайки всяка следваща нужда и желание на обществото и изграждайки доверие между нея и клиентите. За Субару най-важно е автомобилът да бъде надежден, безопасен и способен да се справи с всичко, което го очаква.


ЗА SUBARU

Subaru е японски автомобилен производител с център в Ebisu, Shibuya - Токио, Япония. Автомобилите Subaru се предлагат в целия свят, като особена известност имат сред западните пазари. Компанията е основана на 15 юли 1953 година. Тя е разделение на японската мултинационална корпорация FHI (Fuji Heavy Industries). Нейн пръв президент бил Кенджи Кита. Човек с ясно определени разбирания за автомобилите. Той казвал: "Ако ще правиш кола, тя трябва да бъде завършена във всяко едно отношение".
 

ЗА ИМЕТО НА SUBARU

Субару е име на съзвездие, намиращо се в звездния куп Таурус. В западния свят то е познато като Плеяди. Съзвездието е съставено от 6 звезди, видими за човешкото око, но общо около 300 по-малки звезди. Безспорно това е едно от любимите съзвездия на японското общество. Може би това е причината Кенджи Кита да избере именно него за име на първия произведен автомобил. Друга причина би могла да бъде и особено интересната част от историята на FHI - компания, създадена при сливането на шест по-малки компании.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре