Авточасти за Smart

Онлайн магазин за авточасти Smart |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Smart.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Smart, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

SMART - МАЛКОТО ЧУДО


Smart е начинът да направиш пътуването в града истински приятно и лесно. Но какво прави тези автомобили толкова подходящи за градските условия? Причините са много. Те са икономични, комфортни и видимостта, която получаваш, докато си вътре, е голяма. Друга причина е наистина лесното паркиране. Когато си със Smart, винаги можеш да паркираш навсякъде - там, където не би могла да го направи никоя друга кола. Някои казват, че автомобилите на компанията не са въобще подходящи за извънградски пътувания. Да, но това не е съвсем вярно. Подходящи са, ако пътуванията са кратки.
От пролетта на 2017 година компанията пуска електрически серии на всеки свой автомобил - нещо, което не всички компании могат да постигнат. Това е върховно, защото е една наистина голяма стъпка с поглед, вперен в бъдещето. Супер иновативно и належащо за съвременния свят.


ЗА SMART

Smart Automobile е немски автомобилен производител, със седалище Бьоблиген, Германия. Компанията е разделение на немската мултинационална корпорация Даймлер АГ. Тя произвежда микро и компактни автомобили. Те се предлагат в над 50 страни по цял свят.
 

ЗА НИКОЛА ХАЙЕК, SWATCH GROUP И DAIMLER

Основателят на Smart е Никола Хайек - човекът, изобретил часовниците Swatch. Неговата идея била да създаде малка кола, която да бъде супер икономична, лесна за паркиране и не на последно място - щадяща природата. С други думи - идеалната градска кола. Развитието на проекта започва през 1994 година, когато Swatch Group обединява сили с Daimler-Benz за създаването на първия автомобил на Smart, с тогавашно име - Micro Compact Car AG. Три години по-късно това вече е факт, автомобилът посещава изложение във Франкфурт, а година по-късно влиза в продажба. Да, ама не. Никола Хайек е напълно разочарован, поради използването на конвенционален двигател, а не на електрически мотор, който бил неговата цел. Swatch Group се отказват от партньорството си, оставяйки Daimler-Benz цялостен собственик.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре