Авточасти за Smart

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Smart

филтри за Smart
Филтри
спирачна система за Smart
Спирачна система
ходова част за Smart
Ходова част
съединител и маховик за Smart
Съединител и маховик
кормилна система за Smart
Кормилна система
задвижване за Smart
Задвижване
ремъчно задвижване за Smart
Ремъчно задвижване
части за двигател за Smart
Части за двигател
основен ремонт двигател за Smart
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Smart
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Smart
Охладителна система
запалителна система за Smart
Запалителна система
горивна система за Smart
Горивна система
датчици, сензори и релета за Smart
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Smart
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Smart
Отопление и вентилация
климатик за Smart
Климатик
почистване на стъклата за Smart
Почистване на стъклата
електрическа система за Smart
Електрическа система
светлини за Smart
Светлини
изпускателна система за Smart
Изпускателна система
масла и автохимия за Smart
Масла и автохимия
трансмисия за Smart
Трансмисия
окачване за Smart
Окачване
бутони, ключове и лостове за Smart
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Smart
Маркучи и тръби
теглич за Smart
Теглич
интериор и аксесоари за Smart
Интериор и аксесоари
каросерия за Smart
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Smart
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Smart
Тунинг

Какво трябва да знаем за автомобили марка Smart

Ето някои основни факти и информация за автомобилите марка Smart:

  • Производител: Smart е марка автомобили, която се произвежда от компанията Daimler AG, която е собственик и на марката Mercedes-Benz.
  • История: Smart беше създаден като концепция за малък и компактен градски автомобил през 1994 г. През 1998 г. стартира серийното производство на първото поколение Smart ForTwo.
  • Модели: Най-известният модел на Smart е ForTwo, който е много компактен двуместен автомобил. Освен това, има и модели като Smart ForFour, който е по-голям четириместен автомобил, както и някои по-специализирани модели като EQ Electric и Brabus с по-високи производителности.
  • Електрически автомобили: Smart е известен със своята ангажираност към електрическа мобилност. През 2007 г. компанията представи първия си електрически модел, а от 2020 г. всички нови Smart автомобили предлагат само електрически версии.
  • Градска мобилност: Smart автомобилите са предназначени предимно за градска употреба, благодарение на своята компактност и маневреност. Те се отличават с малък обръщателен кръг, което ги прави идеални за паркиране и движение в тесни улички.
  • Производство: През годините Smart автомобилите са се произвеждали в различни страни. Например, ранните модели се произвеждаха във Франция, в партньорство със завода на компанията Renault. По-късно, производството беше прехвърлено в завода на Daimler AG в Хамбах, Германия.

Това са някои от основните аспекти, които трябва да знаете за автомобилите марка Smart. Разбира се, има много повече подробности и технически характеристики за отделните модели, които можете да изучите, ако сте заинтересовани да закупите или научите повече

Авточасти за автомобили Smart цена

Цената на авточасти за автомобили марка Smart може да варира в зависимост от конкретния модел и вид авточаст. Ето няколко фактора, които могат да повлияят на цената:

  • Вид авточаст: Цената на авточастите може да се различава в зависимост от това дали става дума за основни части като филтри, свещи, съединител, спирачки и др., или за по-специализирани компоненти като амортисьори, алтернатор, антена и други.
  • Оригинални или алтернативни части: Оригиналните авточасти, които са произведени от самия производител на Smart, обикновено са по-скъпи от алтернативните части, които са произведени от други производители, но съответстващи на качествените стандарти.
  • Доставчик: Цените на авточастите могат да варират в зависимост от конкретния доставчик или магазин. Различните доставчици могат да предлагат различни цени, така че е добре да направите сравнение на цените от различни източници преди да направите покупката.
  • Местоположение: В някои региони или държави цените на авточастите може да варират поради разлики в данъците, митата и разходите за доставка.

За да получите конкретна цена за авточастите, които ви интересуват за вашия Smart автомобил, най-добре е да се свържете с местния дилър на Smart или да потърсите информация в онлайн магазини или специализирани магазини за авточасти. Те ще ви предоставят актуални цени и наличности на авточасти за вашия конкретен модел Smart автомобил.

Меню 0 лв.
Нагоре