Авточасти за Skoda

Онлайн магазин за автомобилни части SKODA |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили марка Шкода.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Skoda, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

SKODA - В СЪРЦЕТО И УМА НА КЛИЕНТИТЕ

Škoda Auto е чешки автомобилен производител. Компанията е основана през 1895 година, със седалище в Млада Болеслав, административен център на Средночешкия край, Чехия. Марката предлага своите автомобили в цял свят (с изключение на Северна Америка).


ЦЕНТЪРЪТ ЗА ДИЗАЙН НА SKODA

Škoda Auto Design Center (Млада, Болеслав) е мястото, където се проектират всички модели на Шкода. Сградата е разделена със стъклени прегради, които могат да бъдат размествани, за да се създадат нови простори и помещения. Технологията там е на високо ниво. Всичко това позволява на дизайнерите и инженерите са се концентрират върху работата си и успоредно с това комуникацията между тях да бъде на високо ниво. Ето защо автомобилите на Шкода са висококачествени, изработвани по една уникално подредена структура, завършена във всяко едно отношение.


МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА ШКОДА

През 1895 година Václav Laurin - чешки инженер и индустриалист, заедно с автомобилния пионер Václav Klement, който тогава бил книжар, започват да произвеждат велосипеди, създавани изцяло по техен дизайн. Те излизали на пазара под името „Славия”, което цялостно отговаряло и допълвало националната атмосфера в края на 19 век в страната им.
 Четири години по-късно те решават да преименуват компанията си на Laurin & Klement Company. Тогава започват да създават мотоциклети, които участвали в редица състезания. Но както при всяка „еволюция” на автомобилна компания, това се променя. От 1905 година, само няколко години след началото на новия век, производството на мотоциклети се заменя с производство на автомобили.
 Важно е да отбележим, че младите пионери жънели невиждан успех. Както във времето, когато създавали велосипеди и мотоциклети, така и след това – още при създаването на първият модел автомобил Voiturette А.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре