Авточасти за Skoda

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Skoda

филтри за Skoda
Филтри
спирачна система за Skoda
Спирачна система
ходова част за Skoda
Ходова част
съединител и маховик за Skoda
Съединител и маховик
кормилна система за Skoda
Кормилна система
задвижване за Skoda
Задвижване
ремъчно задвижване за Skoda
Ремъчно задвижване
части за двигател за Skoda
Части за двигател
основен ремонт двигател за Skoda
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Skoda
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Skoda
Охладителна система
запалителна система за Skoda
Запалителна система
горивна система за Skoda
Горивна система
датчици, сензори и релета за Skoda
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Skoda
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Skoda
Отопление и вентилация
климатик за Skoda
Климатик
почистване на стъклата за Skoda
Почистване на стъклата
електрическа система за Skoda
Електрическа система
светлини за Skoda
Светлини
изпускателна система за Skoda
Изпускателна система
масла и автохимия за Skoda
Масла и автохимия
трансмисия за Skoda
Трансмисия
окачване за Skoda
Окачване
бутони, ключове и лостове за Skoda
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Skoda
Маркучи и тръби
теглич за Skoda
Теглич
интериор и аксесоари за Skoda
Интериор и аксесоари
каросерия за Skoda
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Skoda
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Skoda
Тунинг

Автомобили и авточасти Skoda

Създателите на компанията Skoda - Вацлав Клемент и Вацлав Лаурин стартират своята дейност през 1895 г. с производството на велосипеди, а малко по-късно и на мотоциклети. През 1905 г. те започват производството на първия автомобил ŠKODA, безпрецедентен успех за времето си.

По време на Първата световна война компанията произвежда предимно военни продукти. През междувоенния период производството на автомобили ŠKODA достига ново техническо ниво и компанията се превръща в истински индустриален гигант.

По време на Втората световна война фабриката Skoda произвежда военни машини и оборудване. Поради тази причина голяма част от съоръженията на компанията са унищожени по време на военните действия.

Въпреки бързото си възстановяване в следвоенните години, дейността на компанията остава дълго време вътрешно ориентирана поради политически причини. През 1990 г. компанията започва дълго и ползотворно сътрудничество с Volkswagen.

Популярни модели на Skoda:

  • Skoda Fabia
  • Skoda Octavia
  • Skoda Yeti
  • Skoda Superb
  • Skoda Rapid
  • Skoda Citigo

Какво трябва да знаем когато търсим авточасти за Шкода?


Когато търсите авточасти за Шкода, е важно да имате предвид следното:

Моделът на Шкода - трябва да знаете точно модела на Шкода, за който търсите авточасти, защото частите могат да се различават в зависимост от модела и годината на производство.

Номер на частта - ако имате номер на частта, който се намира на самата част или в ръководството на Шкода, ще може да потърсите точната част, която ви трябва.

Качество на частта - имайте предвид, че качеството на авточастите може да варира в зависимост от производителя и цената на частта. Винаги е добре да изберете качествени и надеждни авточасти, за да гарантирате безопасността и дълготрайността на автомобила си.

Откъде да закупите частта - можете да закупите авточастите от официалния сервиз на Шкода, онлайн магазини за авточасти или специализирани магазини за авточасти. Изберете надежден доставчик, който предлага качествени авточасти на разумни цени.

Инсталиране на частта - ако не сте запознати с автомобилната механика, е добре да се консултирате с механик или сервизен техник, за да ви помогнат да инсталирате новата част правилно. Неправилно инсталираната част може да доведе до опасни проблеми за вас и автомобила ви.

Авточасти за Шкода цена


Цената на авточастите за Шкода може да варира значително в зависимост от марката, качеството, типа на частта и мястото, откъдето се закупува.

Официалните сервизи на Шкода обикновено предлагат авточасти на по-висока цена, тъй като често използват маркови авточасти. Онлайн магазините за авточасти обикновено предлагат по-ниски цени, тъй като могат да закупят частите на едро и да ги продават на по-ниска цена.

Цената на авточастите за Шкода може да бъде в диапазона от няколко десетки лева до няколко стотинки лева или повече за по-големи и сложни части.

Ето някои от факторите, които могат да повлияят на цената на авточастите за Шкода:

Типът на авточастта (например скоростна кутия, спирачки, съединител и др.)
Марката на авточастта
Качеството на авточастта (оригинална, маркова, универсална и т.н.)
Годината на производство на Шкода
Мястото, откъдето се закупува авточастта (онлайн магазин, официален сервиз, специализиран магазин за авточасти и др.)
Запомнете, че важно е да изберете качествени авточасти, за да гарантирате безопасността на себе си и пътниците в автомобила ви, както и за да предотвратите бъдещи проблеми с автомобила ви.

Авточасти за Skoda от t-auto.bg


Авточасти Шкода са необходими за поддръжката и ремонта на Вашия автомобил. Skoda е известна марка автомобили, произвеждани от чешката компания Skoda Auto. Те са известни със своята надеждност, комфорт и евтини цени. За да запазите тези характеристики на Вашия Skoda, е необходимо да се грижите за него с регулярно обслужване и да използвате само качествени авточасти Skoda.

За да се гарантира ефективната работа на вашия автомобил, трябва да се използват само първокласни резервни части за Шкода. T-auto.bg предлага богат избор от надеждни авточасти за Skoda на разумни цени. Работейки с нас, можете да решите проблемите си по икономичен начин.

Нашият магазин предлага широк асортимент от авточасти за Шкода, включително моторни масла, филтри, свещи, колела, манжети и много други. Всички наши Skoda авточасти са от високо качество и са съвместими с различните модели на Skoda.

Не се тревожете за търсенето на подходящите авточасти за Вашaта Шкода - ние сме тук, за да Ви помогнем. Свържете се с нас и ще Ви предложим най-добрите авточасти за Skoda.

Меню 0 лв.
Нагоре