Авточасти за SEAT

Онлайн магазин за автомобилни части SEAT |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили марка СЕАТ.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за SEAT, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

SEAT - УПОРИТА РАБОТА, СТРАСТ И ВНИМАНИЕ


В Сеат смятат, че всеки детайл в автомобилите им е от значение. Дизайнът им пресъздава ценностите и характера на компанията. За тях съвършенството е резултат от упорита работа, страст и внимание. Така те достигат следващото ниво, което се намира отвъд познатия ни идеал за кола. За компанията е важно, автомобилите им да бъдат в унисон с емоциите и вижданията на техните притежатели, те да гледат на тях като на произведения на изкуството.


ЗА КОМПАНИЯТА

Seat е испански автомобилен производител със седалище Марторел, Испания*. Компанията е основана на 9 май 1950 година от Националния институт по промишленост, Испания (Instituto Nacional де Industria - INI). В днешна дата Volkswagen Group притежава изцяло компанията. Тя от своя страна е на първо място по удовлетвореност на клиентите в Германия.


ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ПАЗАРИ

В началото на създаването си, компанията произвежда автомобили, предназначени само за вътрешен пазар. През 1965 година това се променя - Сеат изнасят 150 единици от своя модел Seat 600 за Колумбия. В днешна дата компанията произвежда автомобили за над 80 страни по цял свят, като основен пазар си остава Европа.

Заводът на Сеат е открит на 22 февруари 1993 година от кралят на Испания тогава - Хуан Карлос. Това се случва в град Марторел - разположен на 30 км западно от Барселона, един от най-добре развиващите се индустриални градове в Испания. В завода работят над 2 000 роботи, ръководени от мъже - те се движат във синхрон и гарантират за високото качество на автомобилите. В Сеат смятат, че съвършенството, което постигат, е резултат от три неща - упорита работа, страст и внимание.

Seat печели престижната международна награда "Automotive Lean Production" за ефективността на производствените си процеси през 2013 година.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре