Авточасти за Seat

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Seat

филтри за Seat
Филтри
спирачна система за Seat
Спирачна система
ходова част за Seat
Ходова част
съединител и маховик за Seat
Съединител и маховик
кормилна система за Seat
Кормилна система
задвижване за Seat
Задвижване
ремъчно задвижване за Seat
Ремъчно задвижване
части за двигател за Seat
Части за двигател
основен ремонт двигател за Seat
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Seat
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Seat
Охладителна система
запалителна система за Seat
Запалителна система
горивна система за Seat
Горивна система
датчици, сензори и релета за Seat
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Seat
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Seat
Отопление и вентилация
климатик за Seat
Климатик
почистване на стъклата за Seat
Почистване на стъклата
електрическа система за Seat
Електрическа система
светлини за Seat
Светлини
изпускателна система за Seat
Изпускателна система
масла и автохимия за Seat
Масла и автохимия
трансмисия за Seat
Трансмисия
окачване за Seat
Окачване
бутони, ключове и лостове за Seat
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Seat
Маркучи и тръби
теглич за Seat
Теглич
интериор и аксесоари за Seat
Интериор и аксесоари
каросерия за Seat
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Seat
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Seat
Тунинг

Автомобили и авточасти Seat

Компанията е основана през 1950 г. от Националния индустриален изследователски институт. Три години по-късно е произведен първият Seat. През 1957 г. Seat 600 слиза от поточната линия, превръщайки се в най-известната и популярна кола в Испания от десетилетия.

Големият успех, постигнат на вътрешния пазар, позволява на компанията да увеличи производствения си капацитет. Още през 1965 г. компанията надхвърля границите на вътрешния испански пазар и за първи път започва да доставя своите продукти в чужбина.

През 1974 г. производството на леки автомобили на компанията е на осмо място в Европа. След 30 години работа ръка за ръка с Fiat, компанията минава под шапката на гиганта Volkswagen.

Днес моделната гама на SEAT включва: седан, хечбек, комби и кросоувър. Спортните модели на компанията са участвали успешно в състезания по целия свят.

Популярни модели на Seat

  • Seat Arosa
  • Seat Altea
  • Seat Alhambra
  • Seat Cordoba
  • Seat Toledo
  • Seat Leon
  • Seat Ibiza

Резервни авточасти Сеат от t-auto.bg

Много компании произвеждат авточасти Сеат, но само някои от тях са сертифицирани да произвеждат авточасти за Seat. Големият испански производител на автомобили внимателно подбира фирмите, с които работи, като държи на определени критерии за качество. Компонентите, които носят този знак, са с първокласно качество, но остават едни от най-достъпните продукти.

Това се дължи на качеството на използваните суровини и на процесите, през които преминават изделията. Някои авточасти за Сеат, като например спирачните накладки, са просто устроени, а други са по-сложни, като например кормилното управление. Независимо от това Seat надеждно поддържа конкурентни цени на своите продукти.

Редовното техническо обслужване на автомобилите може да наложи монтирането на нови резервни части за Seat. Оригиналните части за Сеат ще решат незабавно всички възникнали проблеми и ще предотвратят бъдещи повреди, въпреки че има и по-евтини варианти. Не забравяйте да допълвате нивото на водата и да сменяте маслото на всеки 10 000 км.

Въздушните и маслените филтри обикновено трябва да се подменят през това време. Благодарение на тези прости стъпки двигателят ще издържи по-дълго и дори ще удвои пробега, когато използвате качествени части за Seat от t-autp.bg Не забравяйте да проверявате спирачните накладки, друг важен компонент в автомобила, на всеки 15 000 - 20 000 км.

Редовната и навременна поддръжка на автомобила често включва подмяната на резервни части за Сеат. С качествените резервни части за SEAT можете да отстраните всякакви неизправности и да предотвратите бъдещи щети.

Можете също така да закупите изгодно резервни части SEAT от нашия онлайн магазин, където ще намерите широка гама от компоненти за всички възможни модели автомобили. Качествените части ще паснат перфектно на вашия автомобил и ще удължат значително живота му. При нас можете да намерите необходимите резервни части Сеат в най-кратки срокове - на всички ваши въпроси ще отговори нашият компетентен персонал за техническа поддръжка.

При нас обслужването на вашия SEAT няма да бъде неоправдано скъпо и няма да отнеме много време!

Меню 0 лв.
Нагоре