Авточасти за Renault

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Renault

филтри за Renault
Филтри
спирачна система за Renault
Спирачна система
ходова част за Renault
Ходова част
съединител и маховик за Renault
Съединител и маховик
кормилна система за Renault
Кормилна система
задвижване за Renault
Задвижване
ремъчно задвижване за Renault
Ремъчно задвижване
части за двигател за Renault
Части за двигател
основен ремонт двигател за Renault
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Renault
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Renault
Охладителна система
запалителна система за Renault
Запалителна система
горивна система за Renault
Горивна система
датчици, сензори и релета за Renault
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Renault
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Renault
Отопление и вентилация
климатик за Renault
Климатик
почистване на стъклата за Renault
Почистване на стъклата
електрическа система за Renault
Електрическа система
светлини за Renault
Светлини
изпускателна система за Renault
Изпускателна система
масла и автохимия за Renault
Масла и автохимия
трансмисия за Renault
Трансмисия
окачване за Renault
Окачване
бутони, ключове и лостове за Renault
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Renault
Маркучи и тръби
теглич за Renault
Теглич
интериор и аксесоари за Renault
Интериор и аксесоари
каросерия за Renault
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Renault
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Renault
Тунинг

Автомобили и авточасти Renault

Историята на Renault започва през 1898 г., когато Луи Рено модифицира автомобила De Dion-Bouton и го оборудва със своето изобретение - скоростната кутия. Не след дълго Луис и братята му основават Renault Brothers и започват да използват техните разработки - карданни валове и турбокомпресори - за малки серии от автомобили.

През 1905 г. Renault, който се превърна в най-големия производител на автомобили в Европа, получава поръчка от френското правителство за 250 таксита, като по този начин започва първите тестове на конвейерния цех, а година по-късно е представен първият автобус на Renault.

По време на Първата световна война братята Рено започват да произвеждат авиационни двигатели и танкове собствена разработка. След Втората световна война фабриката на Рено е национализирана от френското правителство. През 1965 г. Renault бързо се възстановява от следвоенното опустошение, за да представи на света революционно решение за каросерията на пътнически автомобили - хечбек

Популярни модели на Renault

  • Renault Megane
  • Renault Scenic
  • Renault Espace
  • Renault Kangoo
  • Renault Laguna
  • Renault Clio
  • Renault Master
  • Renault Twingo
  • Renault Trafic

Авточасти Рено от t-auto.bg

Renault е известен френски производител на леки автомобили и микробуси, който е разширил обхвата си до световната аудитория, предоставяйки на своите водачи страхотно изживяване. Този успех е постигнат благодарение на стремежа на компанията към прогрес и разбирането на предпочитанията на клиентите.

Мрежата от резервни авточасти за Renault също предоставя услуги на различни места, като гарантира, че клиентите получават необходимата им подкрепа. А резервните авточасти Рено са винаги достъпни и са сред най-евтините на пазара днес. Пазаруването чрез t-auto.bg винаги оставя хората доволни.

Автомобилите са уязвими от употреба и повреди, дори когато не са в движение. Обикновено някои компоненти на двигателя се повреждат само поради това, че не се движат, като например лагерите или съединителя, които са по-податливи на повреди поради липса на употреба.

Поддържането на автомобила в движение означава да се поддържа неговата функционалност, а сред Рено частите, които обикновено се износват при редовна употреба, особено внимание заслужават спирачките. В зависимост от навиците ви на шофиране, вероятно ще трябва да сменяте спирачките с нови на около двадесет хиляди километра.

Намирането на авточасти за Renault не е трудно, тъй като автомобилите на Renault се радват на масово разпространение и любов поради своята икономичност. Но ако се интересувате от висококачествени авточасти Рено, заповядайте да посетите нашия онлайн магазин.

Тук можете да закупите резервни части за Renault, без да излизате от дома си. Дори да притежавате автомобил от най-разпространените марки в моделната гама на Renault, нямате причина да се притеснявате, че най-често използваните части вече са закупени - нашият склад се попълва редовно. Спестете време и пари - купете авточасти Рено от нас!

Меню 0 лв.
Нагоре