Авточасти за Renault

Онлайн магазин за автомобилни части Renault |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марка Рено.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Renault, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

RENAULT - ЖЕЛАНАТА МАРКА


Френско докосване, френски дизайн. Безспорно Renault е дръзка марка, чийто поглед е насочен към бъдещето - търсещ иновациите, които да подобрят живота на клиентите им и да го направят по-лесен. Renault е марка, която е постоянно в движение. Марка, готова да придружава своите клиенти във всеки един етап от техния живот и непрестанно създаваща нови концепции. От компанията споделят, че страстта от живота е това, което ги задвижва и създава неутолимото желание да предлагат все повече и по-добри модели автомобили. Автомобили, съчетаващи страст и емоция в едно. Автомобили, лесни за управление и лесни за употреба, с чувствен, жив и в същото това време семпъл дизайн.


ЗА RENAULT

 

Renault е френски мултинационален производител на автомобили. Главният център на компанията се намира Булон Биянкур, Франция - квартал в Париж. В днешна дата Рено е 4-ти по големина автомобилен производител в света, благодарение на партньорството си с Nissan. Той разполага с общо 33 производствени завода, разположени на 5 континента.

 

ЗА ЛУИС РЕНО, МАРСЕЛ, ФЕРНАН И НАЧАЛОТО НА RENAULT

 

Компанията е основана на 25 февруари 1899 година от ентусиазирания инженер Луис Рено и неговите двама братя - Марсел и Фернан. Луис осъществявал цялата тази "механична страна" от проекта. Той бързо успял да приложи и покаже нови иновации, изобретени от самия него. Частта, която управлявали Марсел и Фернан, била финансовата част. С други думи те осъществявали случването на самия бизнес. Заедно тримата братя били меко казано непобедими.

Не след дълго Луис разбрал, че, ако иска името на Renault да бъде известно в цял свят, трябва марката да участва в различни състезания. Така той и братята му щели да покажат, че тя е по-добра, по-бърза и по-функционална от всички останали. Renault започнала да се показва от град в град, а Марсел и Фернан я представяли на всяко състезание, като те самите били участници. Автомобилите били особено скъпи за времето си, но пък хората ги оценявали, харесвали и аплодирали. В следващите години компанията започнала да се развива с невиждани темпове.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре