Авточасти за Porsche

Онлайн магазин за автомобилни части Porsche |  T-Auto 

Оригинални авточасти и консумативи за автомобили с марката Порше.

Моля, изберете модел:

За да закупите авточасти за Porsche, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

PORSCHE - УНИКАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТА


"Огледах се покрай себе си, но не можах да открия колата, за която мечтаех - малък, лек спортен автомобил, който да използва енергията ефективно. В този момент разбрах, че моя задача е да го създам."
- Фердинанд Порше

Идеята за перфектния спортен автомобил е тази, която задвижва компанията Porsche през цялото и съществуване. С всеки следващ модел и всяко следващо иновативно откритие, те се доближават все повече до избраната цел. И нека имаме в предвид, че "перфектното" не може да се постигне бързо, нито пък лесно. Но какво означава то? Разбира се, перфектният спортен автомобил трябва да бъде бърз, възможно най-бърз, да има уникален дизайн и добра функционалност. Автомобилите на Porsche притежават всичко това, но и много повече. Те са израз на свобода и на едно уникално отношение към живота.


ЗА PORSCHE AG

Porsche AG е немски автомобилен производител, със седалище в Щутгарт, Германия, собственост на Volkswagen AG. Компанията е специализирана в производството на спортни, супер бързи автомобили, ванове и седани. Тя е създадена през 1931 година от Фердинанд Порше - автомобилен инженер, създател на първия бензинов електрически хибриден автомобил - Lohner-Porsche. Главният производствен завод на Porsche се намира в провинцията Баден-Вюртемберг, Цуфенхаузен, Германия. Моделите Cayenne и Panamera се произвеждат в завода в Лайпциг , Германия. Автомобилите на Порше се продават по цял свят.
 

УНИКАЛНА КОЛА - УНИКАЛЕН ДИЗАЙН

Дизайнът на автомобилите на Porsche никога не може да бъде объркан. Но какво го прави толкова привлекателен? Уникалните пропорции. Линията на покрива и крилата, които са по-високи от капака на двигателя. Крилата, с които Porsche сякаш лети. Характеристиките на дизайна на всеки един модел олицетворяват идеално характеристиките на времето, в което е създаден. Но автомобилите на Porsche не са просто спортни, те са подходящи за ежедневието, независимо от времето и мястото.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре