Авточасти за Mini

Онлайн магазин за автомобилни части Mini |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Mini.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Mini, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

MINI - МИНИ КОЛА С ВЪТРEШНО УСЕЩАНЕ ЗА ПРОСТОР


Автомобилите на Мини са изключително малки и компактни на външен вид, но в същото това време те разкриват едно доста голямо вътрешно пространство, което не отговаря на очакванията за „малка кола”. Страхотно е, защото, благодарение на тези автомобили, Вие може да притежавате едновременно една мини кола с вътрешно усещане за простор. В Мини държат както нивото на безопасност да бъде високо, така и качеството и надежността. Всичко това се случва, съхранявайки основните ценности на компанията.


ЗА КОМПАНИЯТА

Мини е британски автомобилен производител. Компанията е собственост на BMW, които от своя страна са я специализирали в създаването на малки, практични автомобили. Те се предлагат в над 110 страни по цял свят. Заводът на BMW Group в Оксфорд, Англия е мястото, където се произвеждат автомобилите на Mini. Всяка година доброволци и любители на марката пътуват до там, за да разгледат уникалната система, благодарение на която се създават тези супер здрави, сигурни и мини коли. Дизайнът и проектирането на автомобилите се осъществява в Германия и Великобритания, докато тяхната разработка – в Европа.


ПЪРВИ СТЪПКИ

Историята на Mini започва през 1959 година, когато на пазара излиза първият модел MINI I. Супер мини кола, с две врати и плъзгащи се стъкла. Сякаш дошла на помощ в моментите на криза в Англия. Нейни наследници са Mini One и легендарния Mini Cooper от 2001 година, а от 2002г. и 2004г. – Mini Cooper S, заедно с Mini Cabrio. През 2010 година излиза моделът Mini Countryman, който се характеризира с ALL4 задвижване на всички колела и носи страхотното усещане на 4х4.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре