Авточасти за Lexus

Онлайн магазин за авточасти Lexus |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Lexus.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Lexus, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

LEXUS - ЖИВОТО ВЪПЛЪЩЕНИЕ НА ЛУКСА


Lexus е японски автомобилен производител, най-продаваната японска марка луксозни автомобили. Компанията е разделение на Toyota, със седалище Нагоя, Япония. Всичко започва през 1983 година с една идея за създаването на нов седан с кодово име F1. През 1989 година излиза напълно новия Lexus LS, поставяйки началото на тази така голяма и модернизирана в момента компания.
 

ЗА МАЙСТОРИТЕ ТАКУМИ И ТЯХНАТА РАБОТНА СРЕДА


Автомобилите на Lexus са напълно синхронизирани с нуждите на шофьора. От компанията се гордеят с изтънчените дизайни, които създават. Те казват, че колите им са истинско въплъщение на лукса. Но как постигат всичко това? Нещо ново и наистина интересно е, че частично заменят работната ръка с механична ръка. Въпреки това роботите никога не биха били достатъчно добри, за да вземат мястото на „майсторите такуми” (в буквален превод „занаятчия”). Те са всички тези детайлно специализирани хора, чиято задача е изпълнението на последните стъпки при създаването на всеки един автомобил – динамиката, боядисването и сглабянето на двигателите.

Може би си мислим, че заводите, където се произвеждат автомобилите на компанията, са мястото, където те се сглабят и завършват. От Лексус ни казват, че това не е цялата истина. За тях, там е мястото, където се раждат идеите, тестват автомобилите и се преосмислят досегашни философии – там е сърцето на всичко, мястото, където мисълта става реалност. Първокласните седани от серия LS се произвеждат в завода на Лексус в Тахара. Докато хибридите от серия RX – в Кюшу.

 

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре