Авточасти за Land Rover

Онлайн магазин за автомобилни части Land Rover |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Land Rover.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Land Rover, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

LAND ROVER – ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯ


Land Rover британски автомобилен производител – водеща икона от 1951 година. Компанията стартира през 1948 година и бързо намира себе си в създаването на автомобили 4х4. Следва разработването на Defender, Discovery, Freelander, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque. Седалището и се намира в Уитли, Ковънтри, Англия. Land Rover е собственост на Jaguar Land Rover – мултинационална компания, от своя страна собственост на Tata Motors, India.

В Land Rover държат на емоционалното въздействие, което оказват техните автомобили още в първия миг, щом ги погледнеш. Днес, двамата легендарни мъже – италианският художник Нино Мустика – един от най-големите експериментатори на съвременното изкуство и директорът по дизайн на Land Rover Гари Макгавърн, работят заедно по нови проекти, свързани с автомобилите на компанията. Хора по цял свят се възхищават на тяхната съвместна дейност.
 

АВТОМОБИЛИ, СПОСОБНИ ДА СЕ СПРАВЯТ С ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИ ИМ ТЕРЕНИ


Автомобилите на Land Rover вдъхват увереност на шофьора при всякакъв терен. Не случайно компанията се гордее с това. Тя казва, че „ако пътувате към неизвестното, само един Land Rover може да се справи с предизвикателството”. Това е представено и в най-новата реклама, където Range Rover Sport тегли влак и също така се движи по доста трудни и неравни терени, в пустинята, във водата, в снега и въобще навсякъде, където Вие пожелаете.

Компанията има своето мнение и позиция, щом заговорим за екологичните проблеми и по-точно за въглеродните емисии, вследствие от производствената дейност. От Land Rover казват, че до 2020 година ще намалят вредните емисии с 30%. Това е нещо наложително и необходимо за планетата Земя – нашият дом.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре