Авточасти за Lancia

Онлайн магазин за автомобилни части Lancia | T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Ланча.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Lancia, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

LANCIA - УНИКАЛНИЯТ YPSILON


Създадена през 1906 година, Ланча вече над 100 години предава усещанията на италианския дизайн на стотици клиенти. Компанията не следва модните тенденции, тя ги създава. В днешна дата автомобилите, които предлага Ланча, се състоят само в моделите Ypsilon. Ипсилон са модерни градски и мини коли. Те съчетават безупречен стил, елегантност и компактност. Личността на Lancia Ypsilon е уникална. Това е така, защото тя може да бъде персонализирана спрямо нейния притежател. Например той може да избере уникален цвят или шарка, с която да бъде боядисан модела.


ЗА LANCIA

Lancia е италиански автомобилен производител, със седалище в Торино, Италия. Компанията е основана на 29 октомври 1906 година от Винченцо Ланча - италиански пилот, човек с открит интерес към инженерството. Нейното първоначално име било Lancia & C. Fabbrica Automobili.
 

ЗА ЛОГОТО И ИМЕТО НА КОМПАНИЯТА

През 1911 година италианския художник и журналист Карло Бискарети ди Руфа проектира оригиналното и първо лого на Lancia. Преди това компанията е поставяла емблема, наподобяваща значка, за да идентифицира автомобилите си. 18 години по-късно логото вече придобива своя окончателен вид. То представлява щит, върху който се наслагва кръг, във вътрешността на който е изписано името на компанията. А от лявата му страна е поставено копие. Разбира се, това е така, защото в буквален превод от италиански "lancia" означава "копие". Сегашното лого е проектирано от Robilant Associati и представено през 2007 година.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре