Авточасти за Jeep

Онлайн магазин за автомобилни части Jeep |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за джипове с марката Jeep.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Jeep, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

JEEP - РОДЕН КАТО "ДЕТЕ НА ВОЙНАТА" И ИЗРАСТНАЛ ДО "ДЯДОТО НА ВСЪДЕХОДИТЕ"


JEEP е американски автомобилен производител. Марката се свързва със своите офроуд качества, иновативни технологии и непрекъснато усъвършенстване. Нейната история е едно истинско пресъздаване на историята на страната, в която започва всичко, а именно Америка. Jeep сменя общо 7 собственика и често е наричан "дядото на всички всъдеходи". Въпреки, че в началото е бил просто "дете на войната", в днешни дни той обитава предимно градовете.


ЗА ЛОГОТО

Логото на марката представлява предната част на автомобила- два кръга (фаровете) и вертикални линии (решетката на предната част на колата). Логото на Jeep се изготвя около 20 години след създаването на марката, като и до ден днешен то се използва единствено и само за маркетингови и рекламни цели, тоест на автомобила не присъства.


СЪЗДАВАНЕТО НА ФАЙТОН JEEPSTER (1948)

Файтонът Jeepster е създаден по гениалния дизайн на Брукс Стивънс. Стивънс е американски дизайнер на мебели за дома, уреди, автомобили и мотоциклети. Файтонът е с 4 места, две врати, гюрук и 4 цилиндров двигател. Моделът е въведен през май 1948 година. Всичко това се случило с мисълта, че войниците ще предпочетат да закупят автомобила, но резултатите били разочароващи.

С годините Jeep изгражда своя образ пред света, макар и в началото на създаването си да е бил просто „дете на войната”. Всеки един модел на Jeep притежава уникална и богата история, която изначално се свързва с първите стъпки на марката . Тук говорим за борбата между трите големи компании (Willys-Overland, American Bantam и Ford) и победата на най-продуктивната тогава – Willys-Overland и нейния модел MA, малко по-късно превърнат в подобрената версия MB.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре