Авточасти за Jeep

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Jeep

филтри за Jeep
Филтри
спирачна система за Jeep
Спирачна система
ходова част за Jeep
Ходова част
съединител и маховик за Jeep
Съединител и маховик
кормилна система за Jeep
Кормилна система
задвижване за Jeep
Задвижване
ремъчно задвижване за Jeep
Ремъчно задвижване
части за двигател за Jeep
Части за двигател
основен ремонт двигател за Jeep
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Jeep
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Jeep
Охладителна система
запалителна система за Jeep
Запалителна система
горивна система за Jeep
Горивна система
датчици, сензори и релета за Jeep
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Jeep
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Jeep
Отопление и вентилация
климатик за Jeep
Климатик
почистване на стъклата за Jeep
Почистване на стъклата
електрическа система за Jeep
Електрическа система
светлини за Jeep
Светлини
изпускателна система за Jeep
Изпускателна система
масла и автохимия за Jeep
Масла и автохимия
трансмисия за Jeep
Трансмисия
окачване за Jeep
Окачване
бутони, ключове и лостове за Jeep
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Jeep
Маркучи и тръби
теглич за Jeep
Теглич
интериор и аксесоари за Jeep
Интериор и аксесоари
каросерия за Jeep
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Jeep
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Jeep
Тунинг

Автомобилите Jeep

Историята на автомобилите Jeep започва през юли 1940 г. След това американският инженер Карл Пробст построява задвижващия автомобил Bantam BRC с всички колела, който се превръща в прототип на първото военно превозно средство с висока проходимост, Willys MB. Първият собственик на автомобили Jeep беше Willys-Overland Motors, американска автомобилна компания. Създадените от нея високопроходими автомобили са били за военни цели.

Името Jeep, използвано за обозначаване на търговската марка, е регистрирано през 1950 г. От първите няколко години до днес, автомобилите Jeep продължават да се подобряват и въплъщават иновативни технологии. Марката Jeep постави началото на ерата на компактния SUV с четири врати. Днес продуктите на Jeep се продават в повече от 120 страни по света.

Най-новите модели на Jeep се предлагат с дизелов двигател V6 и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Системата за контрол на скоростта Selec-Speed оказва помощ при спускане по наклон, а камерата за обратно виждане подобрява видимостта. За по-голяма безопасност в новите модели на Jeep са добавени допълнителни въздушни възглавници и система за предотвратяване на катастрофи. Предлага се и усъвършенствана информационно-развлекателна система.

Авточасти Jeep от t-auto.bg

Набавянето на резервни части за Jeep може да се окаже скъпо начинание, когато пазарувате в голям магазин за авточасти. Ако искате да намалите разходите за ремонт или поддръжка, можете да се свържете с някой от нашите дилъри. Най-добрите цени обаче се намират в интернет. Нашият онлайн магазин, t-auto.bg, продава авточасти Джип за стари и нови модели джипове на ниска цена, което позволява на собствениците на джипове да направят известни икономии.

Гамата Jeep е комбинация от безупречен дизайн, висока функционалност и практичност. За да може един автомобил да се справи с всички възложени задачи, неговите Джип авточасти трябва да са в изправност. Ако вашият автомобил се нуждае от ремонт, ние ще ви помогнем да го поправите бързо и с минимални разходи.

В нашия онлайн магазин можете да закупите резервни части за Jeep от най-широкия асортимент. Удобната търсачка и нашите опитни специалисти, които познават много добре автомобили от всички марки, ще ви помогнат при избора на необходимите авточасти Джип. Предлагаме висококачествени резервни части и консумативи за Jeep на достъпни цени. Удобно и изгодно е да си сътрудничите с нас!

Меню 0 лв.
Нагоре