Авточасти за Infiniti

Онлайн магазин за автомобилни части за Infiniti |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Инфинити.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Infiniti, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

INFINITI - КОМФОРТ, ЛУКС И БЕЗОПАСНОСТ


Макар все още млада, Infiniti е една от водещите луксозни автомобилни марки в цял свят. За кратко време компанията печели много лоялни клиенти в Америка и Европа. За създаването на всеки свой автомобил, Infiniti използва най-новите технологии както отвътре, така и отвън. Всичко това придружено със системата Infiniti InTouch, която обхваща широка гама от приложения за удобство, навигация, сигурност и забавления. Благодарение на тази система - връзката между шофьора и външния свят е постоянна. Всеки един автомобил на Infiniti осигурява възможно най-високото ниво на комфорт и лукс.


Infiniti Motor Company е марка луксозни автомобили, подразделение на японския автомобилен производител Nissan. Компанията стартира на 8 ноември 1989 година и от тогава до сега нейното седалището се намира в Хонг Конг. За по-малко от 30 години, тя успява да спечели пазари в над 50 страни и лоялни клиенти във всяка една от тях. Безспорно марката е широко аплодирана за своята дързост при дизайна и иновативните технологии, изцяло насочени към водача на автомобила.
 

КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ЗАВОДИТЕ И ДИЗАЙНЕРСКИТЕ СТУДИЯ НА INFINITI

Заводите, в които се произвежда широката гама от луксозни автомобили, се намират в Япония, САЩ, Великобритания и Китай. През 2017 година, Infiniti планира да разшири производството си и в Мексико.
Дизайнерските студия на компанията са разположени в Лондон, Сан Диего, Пекин и Йокохама.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре