Авточасти за Fiat

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Fiat

филтри за Fiat
Филтри
спирачна система за Fiat
Спирачна система
ходова част за Fiat
Ходова част
съединител и маховик за Fiat
Съединител и маховик
кормилна система за Fiat
Кормилна система
задвижване за Fiat
Задвижване
ремъчно задвижване за Fiat
Ремъчно задвижване
части за двигател за Fiat
Части за двигател
основен ремонт двигател за Fiat
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Fiat
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Fiat
Охладителна система
запалителна система за Fiat
Запалителна система
горивна система за Fiat
Горивна система
датчици, сензори и релета за Fiat
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Fiat
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Fiat
Отопление и вентилация
климатик за Fiat
Климатик
почистване на стъклата за Fiat
Почистване на стъклата
електрическа система за Fiat
Електрическа система
светлини за Fiat
Светлини
изпускателна система за Fiat
Изпускателна система
масла и автохимия за Fiat
Масла и автохимия
трансмисия за Fiat
Трансмисия
окачване за Fiat
Окачване
бутони, ключове и лостове за Fiat
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Fiat
Маркучи и тръби
теглич за Fiat
Теглич
интериор и аксесоари за Fiat
Интериор и аксесоари
каросерия за Fiat
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Fiat
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Fiat
Тунинг

Автомобилите Fiat

Историята на марката Fiat може да бъде проследена до 1899 г. в края на 19 век. Основаването на компанията се приписва на група инвеститори, по-специално Джовани Аниели, с чиито имена марката често се свързва. Оттогава марката стана известна по целия свят, а някои от автомобилите на Fiat се превърнаха в емблематични. Освен че съчетават високо качество, нови технологии и отличен дизайн, модерните модели въплъщават традицията и предприемаческия дух на компанията.

В началото на 2011 г. групата компании Fiat се раздели на две дъщерни дружества: Fiat SpA и Fiat Industrial, произвеждащи съответно пътнически автомобили и индустриални превозни средства. През януари 2014 г., сливайки всички акции на американската компания Chrysler Group LLC, ръководството на Fiat създаде нова обединена компания, наречена Fiat Chrysler Automobiles.

Авточасти за Fiat от t-auto.bg

Съществуват толкова много различни видове автомобилни части Фиат, че често е трудно да се определи какво е необходимо. От съществено значение е да разговаряме с опитни техници, които разбират добре структурата и функциите на автомобила. Когато приключи цялостното техническо разследване, следващата стъпка е да се потърси съвет и след това да се закупят нови авточасти Fiat. Обърнете се към най-добрите в търговията с авточасти за Fiat и дайте на автомобила си ново начало!

Ние ви предлагаме широка гама от авточасти за Фиат, чието качество и надеждност ви позволяват да се насладите на всички предимства на вашия автомобил. Удобната търсачка на нашия уебсайт ви позволява бързо да намерите и закупите резервни части за Fiat. Опитният екип от нашия отдел за техническа поддръжка ще ви даде изчерпателни отговори на всички ваши въпроси, независимо от модела и поколението на вашия автомобил.

Предимствата на работата с нас не спират дотук. С наша помощ ремонтът на вашия автомобил ще изисква не само минимум време, но и минимум пари: за да се погрижим за нашите клиенти, ние сме щастливи да предложим отстъпки при закупуване на нашите продукти.

Защо да се доверите за Фиат авточасти на T-AUTO?

С мисията да предоставяме висококачествени автомобилни части за Фиат и професионално обслужване, постоянно се стараем да поддържаме обратна връзка с клиентите. Така разбираме дали наистина сме били полезни и доволни ли са те от покупката си. С подобна тактика постепенно през годините подобрихме услугите си и начина на работа, до изграждане на отлично работеща система за обслужване и търговия.

Към днешна дата можем смело да заявим, че общността ни от доволни клиенти е значителна и продължава да се разширява, а ние продължаваме да се развиваме напред. Доверявайки ни се днес, очаквайте:

  • индивидуално обслужване от специалисти, готови да проведат лична беседа, така че да могат да предложат подходящите авточасти за Fiat;
  • внедряването на виртуални филтри за сортиране и лесен подбор на отделните категории Fiat авточасти;
  • краткотрайни доставки до конкретен адрес в страната;
  • посещение на физически търговски обект, където да се уверите в оригиналността на авточастите с очите си.

В онлайн магазина ни можете да пазарувате по всяко време на денонощието, а през работни дни нашите екипи са на Ваше разположение за запитвания и консултации, относно предлаганите от нас авточасти за Fiat. Заповядайте!

Меню 0 лв.
Нагоре