Авточасти за Dodge

Онлайн магазин за автомобилни части Dodge |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Додж

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Dodge, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

DODGE - МОЩНОСТТА ИМА ОБЛИК - ТОВА Е ВАШИЯТ DODGE


Духът на двамата братя от Мичиган и тяхната философия за изграждането на добър автомобилен бизнес са живи и до днес. Във всеки един автомобил на Додж живее къстче от сърцето и ума на основателите на компанията.


ЗА DODGE COMPANY

Dodge е американски автомобилен производител - собственост на FCA US LLC (Chrysler). Неговото седалище се намира в Аубурн Хилс, окръг Оукланд, щата Мичиган. Марката произвежда както коли, така и ванове, миниванове, спорни превозни средства, автобуси и камиони. С други думи почти всичко. Автомобилите на Dodge са достъпни и харесвани по цял свят.

Марката е основана през 1900 година под името Dodge Brothers Company от двамата братя Джон Додж и Хорас Додж. Бизнесът си те започват от нулата. В самото начало компанията се е занимавала с доставка на различни авточасти в Детройт. Нейният офис се е намирал в т.н. сграда "Boydell Building" - центърът за индустриално развитие в Детройт. По-конкретно - на партийния етаж. Тогава Dodge Brothers са едни от най-бързо растящите предприятия в града.


ЗА ДВАМАТА БРАТЯ, ТЕХНИТЕ МЕЧТИ И DODGE

Джон Франсис Додж и Хорас Елгин Додж са двама братя, родени в Найлс, щата Мичиган. Техните мечти не се простират само до това да създадат напълно нова автомобилна компания. Те искат да станат новатори в тази област. Тяхната инженерна и механична прозорливост веднага прилагат върху първите автомобили, които излизат на "бял свят" на 14 ноември 1914 година. Високото качество на производство, дълготрайността на автомобилите и тяхната издръжливост са причината марката бързо да намери своето място на пазара. Невероятните и нечуваните за това време луксове са просто част от стандартното оборудване на колите им.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре