Авточасти за Daihatsu

Онлайн магазин за автомобилни части Дайхатсу |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Daihatsu

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Daihatsu, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

DAIHATSU - ВЗАИМНОТО УВАЖЕНИЕ - МОСТЪТ КЪМ УСПЕХА


От Daihatsu казват, че тяхната най-голяма награда е удоволствието, което изпитват хората, когато карат техните автомобили. За тях е важно взаимното уважение - мостът към успеха. Техни клиенти смятат, че колите, които произвеждат, са едни от най-здравите автомобили въобще. От създаването си, Daihatsu е вложил трудa и усилията си в една мисия - проектирането на "малки автомобили, които да радват сърцата на хората". Но не само те са присъщи за марката. Тя се отличава със своята изключително разнообразна гама превозни средства - от малки модели, до оф-роуд гиганти.


ЗА КОМПАНИЯТА

 

Daihatsu Motors Company е японски автомобилен производител - наследник на Hatsudoki Seizo Company. Компанията стартира na 1 март 1907 година. Нейната дирекция се намира в Осака, Япония. От 1998 година насам, компанията е собственост на Toyota Motor Corporation. Днес, тя работи като нейн член и се фокусира върху три основни "бизнес владения" - вътрешни (в Япония), външни (извън Япония) и ОЕМ бизнес.

 

ЯПОНИЯ И "МИНИ АВТОМОБИЛИТЕ" НА DAIHATSU

 

Политиката на компанията определено е успешна. В Япония всички харесват Дайхацу (макар продажбите на автомобилите им в Европа да са оскъдни). Техните мини превозни средства средно имат по-малка дължина от 3,4 метра, широчина - по-малка от 1,48 метра и обща височина отново по-малка от 2 метра. Това, че тези автомобили са най-малкия клас в света, не ги прави неподходящи. Те могат спокойно да настанят четирима възрастни, да се задвижват с 100 км/ час и да предлагат ниво на безопасност - равно с това на компактните автомобили. Всичко това прави "мини продуктите" на компанията изключително подходящи за тесните пътища в Япония.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре