Авточасти за Daihatsu

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Daihatsu

филтри за Daihatsu
Филтри
спирачна система за Daihatsu
Спирачна система
ходова част за Daihatsu
Ходова част
съединител и маховик за Daihatsu
Съединител и маховик
кормилна система за Daihatsu
Кормилна система
задвижване за Daihatsu
Задвижване
ремъчно задвижване за Daihatsu
Ремъчно задвижване
части за двигател за Daihatsu
Части за двигател
основен ремонт двигател за Daihatsu
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Daihatsu
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Daihatsu
Охладителна система
запалителна система за Daihatsu
Запалителна система
горивна система за Daihatsu
Горивна система
датчици, сензори и релета за Daihatsu
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Daihatsu
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Daihatsu
Отопление и вентилация
климатик за Daihatsu
Климатик
почистване на стъклата за Daihatsu
Почистване на стъклата
електрическа система за Daihatsu
Електрическа система
светлини за Daihatsu
Светлини
изпускателна система за Daihatsu
Изпускателна система
масла и автохимия за Daihatsu
Масла и автохимия
трансмисия за Daihatsu
Трансмисия
окачване за Daihatsu
Окачване
бутони, ключове и лостове за Daihatsu
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Daihatsu
Маркучи и тръби
теглич за Daihatsu
Теглич
интериор и аксесоари за Daihatsu
Интериор и аксесоари
каросерия за Daihatsu
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Daihatsu
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Daihatsu
Тунинг

Какво трябва да знаем за автомобили марка Daihatsu

Ето някои основни факти и информация за автомобилите марка Daihatsu:

  • Производител: Daihatsu е японска автомобилна марка, която е собственост на Toyota Motor Corporation. Това е известен производител на малки и компактни автомобили.
  • История: Компанията е основана през 1907 г. и започва с производството на двигатели. През 1951 г. Daihatsu започва производство на автомобили. В началото се фокусира върху производството на малки автомобили, подходящи за градско шофиране.
  • Модели: Daihatsu предлага разнообразие от модели автомобили, които варират от малки градски автомобили до компактни SUV-и и ванове. Някои от популярните модели включват Mira, Terios, Sirion,  Copen и други.
  • Градска мобилност: Подобно на марката Smart, Daihatsu е известен със своите малки и компактни автомобили, които са предназначени предимно за градска употреба. Те се отличават с маневреност и лесно паркиране.
  • Технологии: Daihatsu иновира в областта на екологичните и енергийни технологии. Те предлагат модели със супер икономични двигатели, включително и хибридни и електрически автомобили.
  • Присъствие на пазара: Daihatsu е популярен в Япония и други азиатски страни, като също присъства и на някои европейски пазари. В някои страни, включително някои европейски, брандът се продава под марката Toyota, като се предлагат модели под името Toyota, но с технически характеристики на Daihatsu.

Това са някои от основните аспекти, които трябва да знаете за автомобилите марка Daihatsu. Разбира се, има много повече подробности и технически характеристики за отделните модели, които можете да изучите, ако сте заинтересов

Авточасти за автомобили Daihatsu цена

Цената на авточасти за автомобили марка Daihatsu може да варира в зависимост от конкретния модел и вид авточаст. Ето няколко фактора, които могат да повлияят на цената:

  • Вид авточаст: Цената на авточастите може да се различава в зависимост от това дали става дума за основни части като филтри, свещи, спирачки, съединител и други, или за по-специализирани компоненти като амортисьори, алтернатор, съединителна система и други.
  • Оригинални или алтернативни части: Оригиналните авточасти, които са произведени от самия производител Daihatsu, обикновено са по-скъпи от алтернативните части, които са произведени от други производители, но съответстващи на качествените стандарти.
  • Доставчик: Цените на авточастите може да варират в зависимост от конкретния доставчик или магазин. Различните доставчици могат да предлагат различни цени, така че е добре да направите сравнение на цените от различни източници преди да направите покупката.
  • Местоположение: В някои региони или държави цените на авточастите може да варират поради разлики в данъците, митата и разходите за доставка.

За да получите конкретна цена за авточастите, които ви интересуват за вашия Daihatsu автомобил, най-добре е да се свържете с местния дилър на марката или да потърсите информация в онлайн магазини или специализирани магазини за авточасти. Те ще ви предоставят актуални цени и наличности на авточасти за вашия конкретен модел Daihatsu автомобил.

Меню 0 лв.
Нагоре