Авточасти за Daewoo

Онлайн магазин за авточасти Daewoo |  T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Daewoo.

Моля, изберете модел на автомобил Деу:

За да закупите авточасти за Daewoo, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

DAEWOO - В ДНЕШНА ДАТА GM KOREA


DAEWOO Group притежавали над 20 поделения. Някои от тях продължават да съществуват и до днес - например Daewoo Electronics - компания, специализирана в областта на електрониката. Не можем да кажем същото обаче и за Daewoo Motors. В днешна дата компанията съществува под името GM Korea или Chevrolet.


ОТ ГОДИНАТА НА СЪЗДАВАНЕ ДО ФАЛИТА НА DAEWOO


Daewoo е южнокорейски автомобилен производител. Компанията е основана под името National Motor през 1937 година. През 1982 година Daewoo Group придобива контрол над нея и името се променя на Daewoo Motor. За кратко време компанията печели лоялни клиенти в много страни и започва да се разширява с голяма скорост. Уви, азиатската финансова криза успява да стане причината за нейния фалит през 1999 година. Две години по-късно компанията продава акциите си на американския гигант General Motors. Така година по-късно се сформира новата компания GM Daewoo. В днешна дата позната като GM Korea.

ЗА GM KOREA


GM Korea е основана през 2002 година в Инчеон, Корея. Компанията притежава общо четири производствени завода и над 18 000 служители. Тя се занимава с производството на автомобили, двигатели и трансмисии. Разбира се, се използва като ловък инструмент за подсилването на американския гигант General Motors.
От 1 януари 2016 година насам Джеймс Ким е назначен за президент и изпълнителен директор на GM Korea. Той е отговорен за цялостната дейност на компанията.

 

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре