Авточасти за Citroen

Онлайн магазин за автомобилни части Citroen |  T-Auto 

Предлагаме пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Ситроен

Моля, изберете модел на Ситроен:

 

За да закупите авточасти за Citroen, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

CITROEN - ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ


Със създаването си Citroen започва изграждането на репутацията си на една напълно иновативна компания. Въпреки множеството сливания с други компании през годините, Citroen успява да запази своята идентичност като марка и стил - що се отнася до дизайна. В днешна дата тя притежава лоялни клиенти в над 90 страни по цял свят. Главен изпълнителен директор на компанията е Линда Джаксън, която споделя, че до края на 2017 година се очаква излизането на три напълно нови модела автомобили в Европа. Модели, на които се възлагат големи надежди.


Безспорно Citroen е една от най-дръзките компании, съществували някога. Тя е първата, която използва Айфеловата кула като рекламен билборд. В продължение не на една, а на десет години името на компанията било изписано вертикално с мащабни светещи букви. Този ход е смел и нестандартен, единствената такава реклама по рода си.

Citroen е френски автомобилен производител, със седалище в Сент Уин, Франция - община в северните предградия на Париж. Компанията е основана през 1919 година от Андре Ситроен - френски инженер и предприемач. В днешна дата тя е част от PSA Group или с други думи PSA Peugeot Citroen - френски мултинационален автомобилен производител.

 

ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА PSA PEUGEOT CITROEN

Поради нестабилното финансово състояние на Citroen през 1974 година и предполагаемия фалит на компанията, френското правителство решава да се намеси в бъдещето и. На 24 юни същата година Citroen обявява своето ново партньорство с Peugeot. Само 6 месеца по-късно Peugeot SA придобива 38,2 % от акциите на Citroen. Две години по-късно тези проценти се умножават двойно. Така се сформира и PSA Group, по-късно известен като PSA Peugeot Citroen. Мултинационалната компания продава своите автомобили и мотоциклети под марките Citroen, Peugeot i DS Automobiles (луксозни серии).

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре