Авточасти за Chrysler

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Chrysler

филтри за Chrysler
Филтри
спирачна система за Chrysler
Спирачна система
ходова част за Chrysler
Ходова част
съединител и маховик за Chrysler
Съединител и маховик
кормилна система за Chrysler
Кормилна система
задвижване за Chrysler
Задвижване
ремъчно задвижване за Chrysler
Ремъчно задвижване
части за двигател за Chrysler
Части за двигател
основен ремонт двигател за Chrysler
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Chrysler
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Chrysler
Охладителна система
запалителна система за Chrysler
Запалителна система
горивна система за Chrysler
Горивна система
датчици, сензори и релета за Chrysler
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Chrysler
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Chrysler
Отопление и вентилация
климатик за Chrysler
Климатик
почистване на стъклата за Chrysler
Почистване на стъклата
електрическа система за Chrysler
Електрическа система
светлини за Chrysler
Светлини
изпускателна система за Chrysler
Изпускателна система
масла и автохимия за Chrysler
Масла и автохимия
трансмисия за Chrysler
Трансмисия
окачване за Chrysler
Окачване
бутони, ключове и лостове за Chrysler
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Chrysler
Маркучи и тръби
теглич за Chrysler
Теглич
интериор и аксесоари за Chrysler
Интериор и аксесоари
каросерия за Chrysler
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Chrysler
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Chrysler
Тунинг

Автомобилите Chrysler


Chrysler, е северноамерикански производител на автомобили със седалище в Auburn Hills, Мичиган, САЩ. FCA US е американското подразделение на Fiat Chrysler Automobiles. Името е променено на Chrysler на 15 декември 2014 г. в чест на сливането на Fiat и Chrysler.

FCA се присъединява към редиците на трите най-големи автомобилни производители в САЩ. Компанията произвежда и продава автомобили по целия свят под марките Chrysler, Dodge, Jeep и Ram. Освен това произвежда автомобили, продавани под марката Fiat в Северна Америка. През 2011 г. Chrysler беше 12-ият по големина производител на автомобили в света и на 7-мо място с Fiat.

Основана през 1925 г. от Уолтър Крайслер, Chrysler е наследник на Maxwell Motor Company, основана през 1904 г. и конкурент на луксозните Cadillac и Packard. През 1928 г. Chrysler се разширява значително, като придобива Fargo Transportation Company и Dodge. През същата година той придобива Plymouth и DeSoto.

През 1987 г. Chrysler придобива Jeep. На 21 юли 2011 г. Fiat закупи част от акциите на Chrysler, държани от Министерството на финансите на САЩ, и получи мажоритарен дял и контрол над Chrysler. На 1 януари 2014 г. италианският автомобилен гигант придоби и миноритарен дял от 41,5 процента, държан от базирания в Калифорния съвместен здравен фонд Veba за 4,35 милиарда долара.

Авточасти за Chrysler от t-auto.bg

В нашия онлайн магазин можете да закупите резервни авточасти за Chrysler по всяко време. Ние знаем, че животът на водачите и пътниците зависи от безопасността на автомобила и неговите системи, поради което предлагаме само висококачествени продукти, които с лекота ще освежат вашия автомобил.

Когато става дума за намиране на правилните авточасти за Chrysler, ще бъдете подпомогнати от нашия екип от висококвалифицирани експерти, които знаят отговорите на повечето въпроси, които често възникват при пазаруване на Крайслер части за всеки модел автомобил на марката  Крайслер .

Постоянната техническа поддръжка ви позволява да спестите време, без да се изгубите в огромно разнообразие от компоненти. Следете нашия уебсайт за актуализации: нашите чести промоции и топ оферти на авточасти  Крайслер  ще ви позволят да спестите пари за ремонт и да се запасите с качествени консумативи на достъпни цени.

Популярни модели на Chrysler

  • Chrysler 300c
  • Chrysler Grand Voyager
  • Chrysler Neon
  • Chrysler PT Cruiser
  • Chrysler Stratus
  • Chrysler Voyager

Предимства на Chrysler

Автомобилите на Chrysler са добре известни с достъпната си цена, отличната икономия на гориво и високата си мощност. Chrysler е известен и с непреходния си дизайн, който остава популярен сред водачите от десетилетия. Компанията предлага много стилове, които да отговорят на вашите нужди, независимо дали търсите чудесен семеен автомобил или комфортен седан от среден клас с много мощност.

Съвременните автомобили на Chrysler разполагат с множество допълнителни опции. Това са електрическо регулиране на седалката, включващо дванадесет позиции, бариера за опора на гърба, работеща в четирите посоки.

Положението на педалите и волана също може да се регулира с помощта на електроника, като системата запомня параметрите на настройката. Също така, контролът на налягането е автоматичен и при необходимост половината цилиндри на двигателя могат да бъдат спрени.

Авточасти Chrysler цена

Цената на авточастите за Chrysler може да варира в значителна степен и зависи от много фактори. Един от най-важните фактори, които влияят на цената, е типът на авточастта. Например, цена на амортисьорите, накладките на спирачките или филтрите може да се различава.

Още един фактор, който влияе на цената, е марката на авточастите. Оригиналните авточасти, които са произведени от самия производител Chrysler, обикновено са по-скъпи, но гарантират високо качество и съвместимост с автомобила. Алтернативните авточасти също могат да бъдат закупени на по-ниски цени, без да се компрометира качеството.

Важно е да се има предвид, че при избора на авточасти за Chrysler не следва да се правят компромиси с качеството, защото нискокачествените авточасти могат да доведат до повреди и да намалят производителността и безопасността на автомобила.

Откъде можете да купите авточасти Chrysler?

Съществуват различни места, от които можете да закупите авточасти за вашия Chrysler. Ето някои от опциите, които можете да разгледате:

  • Оторизирани дилъри на Chrysler: Това са официалните дилъри на марката, които предлагат оригинални авточасти, произведени от Chrysler. Предимството на покупката от оторизиран дилър е, че можете да бъдете уверени в автентичността и качеството на авточастите. Въпреки това, цените в оторизираните дилъри често са по-високи в сравнение с други възможности за закупуване.
  • Магазини за авточасти: В много големи градове и онлайн има специализирани магазини за авточасти, които предлагат разнообразие от авточасти за Chrysler. Тези магазини често предлагат както оригинални, така и алтернативни авточасти на конкурентни цени. Можете да се консултирате със специалист в магазина, който ще ви помогне да изберете правилните авточасти за вашия модел Chrysler.
  • Онлайн платформи: Интернет предлага широк избор от онлайн платформи и магазини за авточасти, където можете да намерите авточасти за Chrysler. Това е удобен начин за търсене и сравнение на цени. Внимателно изследвайте доставчиците и четете отзиви от други клиенти, за да се уверите в качеството и надеждността на предлаганите авточасти.
  • Упълномощени сервизи и механици: При извършване на ремонт или поддръжка на вашия Chrysler автомобил, можете да се обърнете към упълномощени сервизи и механици, които работят с оригинални авточасти. Те имат достъп до оригинални авточасти и могат да ви предложат качествено обслужване и поддръжка.

Необходимо е да се направи баланс между качеството и цената на авточастите при избора им. Винаги е препоръчително да се консултирате с автомобилен механик или специалист, който има опит с автомобили от марката Chrysler. Те ще ви помогнат да изберете най-подходящите авточасти за вашия автомобил, съобразени със спецификациите и изискванията на производителя.

При избора на авточасти Chrysler, важно е да имате предвид не само цената, но и качеството, гаранцията и съвместимостта с вашия модел автомобил. Ниската цена може да бъде примамлива, но може да доведе до закупуване на некачествени или несъвместими авточасти, които могат да предизвикат проблеми в бъдеще. Инвестирането в качествени авточасти е важно за дългосрочната производителност и надеждност на вашия автомобил.

В заключение, авточастите за Chrysler могат да бъдат намерени на различни места, като оторизирани дилъри, специализирани магазини за авточасти, онлайн платформи или упълномощени сервизи. При избора на авточасти е важно да се обръща внимание на качеството, съвместимостта и гаранцията на продуктите, както и да се консултира със специалист в областта. Така ще можете да намерите най-добрата цена за авточасти Chrysler, без да компрометирате качеството и производителността на вашия автомобил.

Меню 0 лв.
Нагоре