Авточасти за Chrysler

Онлайн магазин за автомобилни части Крайслер |  T-Auto 

Предлагаме пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марката Chrysler.

Моля, изберете модел на Крайслер:

За да закупите авточасти за Chrysler, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

CHRYSLER - ЦЕЛТА Е ВИСОКО НИВО НА БЕЗОПАСНОСТ


Един от основните приоритети на Chrysler е безопасността. Именно тя изгражда перфектния автомобил. Защото е важно да знаеш, че, влизайки в колата, се намираш на сигурно място. Най-новият семеен миниван Chrysler Pacifica от 2017 година е признат за един от най-безопасните автомобили в цял свят. Той включва 100 стандартни функции за безопасност и сигурност плюс няколко нововъведения. Pacifica е минивана на следващото поколение. Атлетична стойка, изваяно тяло, създаден с мисълта за комфорт.


ЗА CHRYSLER

 

Chrysler (в днешни дни познат и като Fiat Chrysler Automobiles - FCA) е американски производител на автомобили и миниванове. Основател на компанията е Уолтър Пърси Крайслер - предприемач, роден в Канзас и живял до 65 годишна възраст. Седалището на компанията се намира в Обърн Хилс, Мичиган, САЩ.

 

ПЪРВИЯТ АВТОМОБИЛ НА CHRYSLER

 

За създаването на напълно революционен за времето си автомобил, компанията започва проект, ръководен от тримата бивши инженери на Willys (Jeep) - Фредерик Зедев, Оуен Скилтон, и Карл Брийр. Колата трябвало да бъде луксозна и включваща най-новите технологии, но едновременно с това - на достъпна цена. Така след четири години усилена работа, на 5 януари 1924 година се ражда CHRYSLER SIX - лек, мощен автомобил, с 6-цилиндров двигател и четириколесни хидравлични спирачки. Той бил представен на изложението тогава в Ню Йорк.

 

ЗА ФАЛИТА НА CHRYSLER И НАЧАЛОТО НА FCA

 

За съжаление, кризата на автомобилната индустрия (част от глобалната финансова криза) довежда Chrysler Company до фалит - това се случва на 10 юни 2009 година. За близо две години компанията успява да изплати всичките си дългове на правителството на САЩ. През следващите години, Fiat постепенно започва да придобива акциите на компанията. Така на 21 януари 2014 година Chrysler става изцяло притежавано дъщерно дружество на Fiat. След четири месеца се ражда и Fiat Chrysler Automobiles.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре