Авточасти за Chevrolet

Онлайн магазин за авточасти Chevrolet  | T-Auto 

Пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили марка Шевролет.

Моля, изберете модел на автомобила:

За да закупите авточасти за Chevrolet, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

CHEVROLET - ИДОЛ


Chevrolet олицетворява най-доброто от американската автомобилна изобретателност - от дизайна, през технологиите - до функционалността. Много от автомобилите на Шевролет са спечелили сърцата на колекционери по цял свят. Нека вземем за пример легендарния Chevrolet Corvette от 1953 година или Royal Mail от 1913 година, който реставриран изглежда изпълнен с живот и уникално съвременен. Компанията се превръща във водеща марка веднага след създаването си, а днес продължава да бъде такава. Но какво е нужно, за да запазиш името, позицията и симпатиите на клиентите си? Нужно е да вървиш в крак с времето, да не изпускаш нито за миг случващото се в личностен и в глобален аспект. Смели нови дизайни на автомобили, най-съвременните мобилни приложения и уникални иновации - с този багаж Шевролет шофира към бъдещето.


ЗА CHEVROLET

 

Chevrolet е марка американски автомобили, подразделение на автомобилния производител General Motors. Нейният център се намира в Детройт, Мичиган. Там е и мястото, където компанията е била основана през ноември 1911 година от Луи Шевроле - автомобилен състезател и Уилям (Били) Дюрант. Щом заговорим за безопасност, автомобилите Chevrolet безспорно впечатляват с всичките свои системи за сигурност.

 

"НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ" - КРАЙНА ТОЧКА - CHEVROLET VOLT

 

"Никога не се отказвай" - това са думите на борбения Луи Шевроле. Благодарение на този девиз, на усилената работа и вложения труд Chevrolet се превръща в една от най-любимите и доверени марки на хора по цял свят. Но за продължаване на тази традиция на вечното усъвършенстване, компанията разбира, че трябва да потегли с всички сили към бъдещето. Бъдещето - това е Chevrolet Volt. Volt е електрически автомобил, който работи на електрически заряд и генерира допълнителна енергия чрез газ генератор, който се включва щом батерията се изтощи. Всичко това ви дава увереността, нужда за дълъг път. Volt се задвижва от два електромотора, които работят в унисон с цел оптимизиране на ефективността и опазването на електрически заряд.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре