Авточасти за Bmw

Всички категории с оригинални и алтернативни авточасти за Bmw

филтри за Bmw
Филтри
спирачна система за Bmw
Спирачна система
ходова част за Bmw
Ходова част
съединител и маховик за Bmw
Съединител и маховик
кормилна система за Bmw
Кормилна система
задвижване за Bmw
Задвижване
ремъчно задвижване за Bmw
Ремъчно задвижване
части за двигател за Bmw
Части за двигател
основен ремонт двигател за Bmw
Основен ремонт двигател
гарнитури и уплътнения за Bmw
Гарнитури и уплътнения
охладителна система за Bmw
Охладителна система
запалителна система за Bmw
Запалителна система
горивна система за Bmw
Горивна система
датчици, сензори и релета за Bmw
Датчици, сензори и релета
стартер и алтернатор за Bmw
Стартер и алтернатор
отопление и вентилация за Bmw
Отопление и вентилация
климатик за Bmw
Климатик
почистване на стъклата за Bmw
Почистване на стъклата
електрическа система за Bmw
Електрическа система
светлини за Bmw
Светлини
изпускателна система за Bmw
Изпускателна система
масла и автохимия за Bmw
Масла и автохимия
трансмисия за Bmw
Трансмисия
окачване за Bmw
Окачване
бутони, ключове и лостове за Bmw
Бутони, ключове и лостове
маркучи и тръби за Bmw
Маркучи и тръби
теглич за Bmw
Теглич
интериор и аксесоари за Bmw
Интериор и аксесоари
каросерия за Bmw
Каросерия
брави, дръжки и ключалки за Bmw
Брави, дръжки и ключалки
тунинг за Bmw
Тунинг

Автомобилите BMW

Дори и малките деца днес знаят името BMW, и че става дума за бързи и качествени автомобили, а към днешна дата, немският концерн произвежда по около един милион годишно, продаващи се по целия свят. Нека обаче разберем повече за самия бранд, неговите двигатели и предлаганите в T-AUTO резервни части за BMW.

BMW е германска компания, която произвежда мотоциклети, мотоциклети, автомобили и двигатели. Започва да произвежда самолетни двигатели през 1914 г., а през 1916 г. произвежда първия самолет, който е изцяло конструиран от BMW. През 1923 г. компанията произвежда първия си мотоциклет.

По време на Втората световна война BMW произвежда D-IX - едностепенен турбореактивен двигател с аксиален компресор, а до 1945 г. произвежда радиални бутални двигатели, дизелови двигатели за цистерни и двигатели Jumo 004 за ME 262 и др.

След 1952/53 г. BMW се концентрира върху спортните автомобили като М-версии на стандартните модели на BMW чрез специален тунинг, разработен от Alpina, а след това пуска на пазара свой собствен високопроходим автомобил през 1961 г.

Популярни модели BMW

• Bmw 3 sedan (e46)

• Bmw 3 sedan (e90)

• Bmw 5 sedan (e39)

• Bmw 5 sedan (e60)

• Bmw 5 (f10)

• Bmw X3 sav (e83)

• Bmw X5 sav (e53)

• Bmw X5 sav (e70)

• Bmw X6 sac (e71, e72)

Авточасти за BMW от t-auto.bg

Каталогът ни от оригинални резервни авточасти BMW е значително разширен и при нас ще откриете почти всичко за колите BMW. Достатъчно е просто да изберете конкретния модел автомобил и неговия мотор за да се появят всички съвместими резервни части за BMW и техните аксесоари, както и описанията и техническите им характеристики.

Нашият онлайн магазин ви позволява да се сдобиете с резервни авточасти за BMW ефективно и без особени затруднения. С наша помощ е лесно да се сдобиете с необходимата част и да се справите с проблема за нула време. Нашият уебсайт предлага авточасти за БМВ за всички модели на разумна цена.

Консултантите на нашия онлайн магазин ще бъдат на разположение да ви дадат изчерпателни съвети относно обслужването и ремонта на вашия автомобил по всяко време. Резервните части за BMW, които предлагаме, ще гарантират безупречната работа на вашето BMW за продължителен период от време!

Защо да пазарувате BMW авточасти онлайн от t-auto.bg?

Защото предоставяме:

  • Асортимент - богатият ни асортимент от ще Ви помогне да изберете конкретен модел и подробно да се запознаете с всеки един от тях, а цените на авточастите за BMW при нас са без аналог в отрасъла.
  • Наличност - наличието на огромна складова база от резервни части за BMW ни позволява да държим в наличност множество от предложенията в сайта, така че Вие да не чакате доставка от чужбина, а да получите поръчката си максимално бързо
  • Качество - винаги държим на високото качество на всеки детайл и не правим компромис с това.
  • Доставка - добре организираната ни система на работа ни позволява в максимално кратки срокове да пуснем доставката на поръчаните от вас БМВ авточасти и да ги получите най-бързо.

И не забравяйте, че винаги при затруднения в избора или възникнали въпроси относно предлаганите от нас БМВ авточасти, можете да ни потърсите на един от указаните в онлайн магазина начини за връзка с екипа ни. Нашите експерти с радост ще съдействат и отговорят компетентно, а също заповядайте и на място в офисa ни в София!

Меню 0 лв.
Нагоре