Авточасти за Alfa Romeo

Авточасти за Алфа Ромео |  T-Auto 

Предлагаме пълен асортимент от оригинални и алтернативни авточасти и консумативи за автомобили с марка  Alfa Romeo

Моля, изберете модел:

За да закупите авточасти за Alfa Romeo, моля изберете модел от каталога. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас по телефона, или ни пишете.

ALFA ROMEO - ИТАЛИАНСКО УСЕЩАНЕ


Автомобилите на Alfa Romeo безспорно се отличават с прецизни форми и италиански дизайн. Усещанията в интериора допълват впечатленията от красивата външност. Марката е поела пътя към съвършенството и не за първи път доказва на какво са способни италианците в областта на качеството. Колите са стабилни, с добро управление на пътя.


ЗА КОМПАНИЯТА

Alfa Romeo е италиански автомобилен производител със седалище Торино, Италия. В Торино се намира и един от няколкото производствени заводи на компанията, в който се произвежда моделът MiTo. Марката навлиза в бизнеса през 1910 година в Милано, Италия - с името A.L.F.A. (съкратено от Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). След производството на опреден брой автомобили, компанията претърпява тежка криза. Заедно с кризата си отиват и нейните собственици. През 1915 година тя е откупена от италианския предприемач Никола Ромео. Тогава към името и се добавя неговата фамилия и то започва да звучи така - "Alfa Romeo".
 

ЗА ЛОГОТО НА КОМПАНИЯТА

Щом заговорим за логото на Alfa Romeo, веднага разбираме, че това е едно от най-добрите лога в историята на автомобилните марки. То е не само ефектно и елегантно - то е запълнено със смисъл и история. Червеният кръст, намиращ се от лявата страна е символ на Милано. От дяната страна виждаме змия, която поглъща мъж. Да, може би това е първото нещо, което ще си помислим, но посланието е доста по-скрито. Идеята е, че мъжът излиза от устата на звяра като вече пречистен човек - с ново съзнание, разгърнато напред. 

• През 2001 година Alfa Romeo заема първо място на "Автомобил на годината за Европа" със своя модел 147, смятан за един от най-спортните в този клас.

t-auto.bg © Всички права запазени
връщане на поръчка
Връщане на поръчка
Можеш да върнеш закупения продукт до 14 дни след покупката. Необходимо е единствено да запазиш аксесоарите и опаковката!
плати при доставка
Плати при доставка
Заплащането става при доставка, при получаване на стоката на посочен от Вас адрес или до поискване, плащате директно на куриера.

Нагоре